Blake Lively: Με glam disco εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη - Η ολόσωμη χρυσή φόρμα Michael Kors που μας ταξίδεψε στα '70s

Απαστράπτουσα στην επίδειξη μόδας η Blake Lively!

Η Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη βρίσκεται σε εξέλιξη. Τη σκυτάλη πήρε ο οίκος μόδας Michael Kors, με τη "μούσα" του Blake Lively να εντυπωσιάζει. Η διάσημη ηθοποιός και fashion icon φόρεσε το απόλυτο disco outfit και φυσικά έκλεψε την παράσταση.

Η Blake Lively, η οποία καθιερώθηκε ως ιέρεια του στυλ από τη συμμετοχή της στη δημοφιλή αμερικανική σειρά "Gossip Girl", απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι δεν τη συναγωνίζεται καμία στις μοδάτες εμφανίσεις.

Η ηθοποιός παρακολούθησε την επίδειξη μόδας, φορώντας μια λαμπερή, ολόσωμη χρυσή φόρμα, δημιουργία του Michael Kors.

Instagram @enamelle

 

 

 

 

 

 

Η ηθοποιός έλαμπε ολόκληρη μέσα στην υπέροχη δημιουργία του διάσημου σχεδιαστή μόδας, με τον οποίο και φωτογραφήθηκε.

 

 

 

 

 

 

Πέρα από την Blake Lively, στην πρώτη σειρά της επίδειξης βρέθηκαν κι άλλα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ,

Διαβάστε επίσης: Blake Lively: «Δεν έχω στυλίστα» - Επιλέγει τα outfits της για το κόκκινο χαλί & φορά τα ρούχα του άντρα της (βίντεο)

Η τραγουδίστρια και ποπ σταρ Rita Ora, η ηθοποιός Vanessa Hudgens και η τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής Kelsea Ballerini φωτογραφήθηκαν μαζί.

 

 

Instagram @street_style_voyage

Όλες οι διάσημες κυρίες, όπως και η Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Annita, επέλεξαν μαύρα outfit. Τη διαφορά έκανε η Vanessa Hudges επιλέγοντας μια εμφάνιση σε ταμπά απόχρωση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ