Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Έντονη η αίσθηση βιασύνης - Προσοχή στις ψευδείς ή υπερβολικές προσδοκίες

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις ...

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη να εξακολουθεί το ταξίδι της στον Λέοντα και να σχηματίζει δυο τετράγωνα στη διάρκεια της, με τον Δία τα ξημερώματα και με τον Ουρανό τις απογευματινές ώρες. Οι όψεις αυτές δημιουργούν μια αίσθηση βιασύνης και δυναμικής προσέγγισης για τα σχέδια μας, από την άλλη μπορεί να δημιουργούν και ψευδείς ή υπερβολικές προσδοκίες κι αυτό πρέπει να προσέξουμε. Αυτό που πρέπει να έχουμε όλοι υπόψη μας είναι ότι η βιασύνη και η παρόρμηση μπορεί να αποβούν πιο καταστρεπτικές από τη στασιμότητα. Η όψη με τον Ουρανό μας κάνει λίγο πιο νευρικούς στις αντιδράσεις μας, ενώ μπορεί να υπάρχουν και απρόοπτα ή αλλαγές στα σχέδια μας. Γι’ αυτό μη βιάζεστε ούτε να μπείτε σε μακρόχρονες δεσμεύσεις προσωπικές και επαγγελματικές, ούτε να υπογράψετε συμβόλαια και διαπραγματευτικές συμφωνίες χωρίς να τις έχετε ελέγξει πολύ καλά με ένα δικηγόρο ή τον κατάλληλο σύμβουλο. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι είμαστε ακόμη κάτω από την επιρροή του ανάδρομου Ερμή.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα ξεκινά με κάποια ένταση αλλά ίσως και με εξελίξεις σε μια προσωπική σχέση. Μόνο που για ό,τι καινούριο έχει προκύψει ή θα προκύψει μέσα σε αυτές τις μέρες καλά θα κάνετε να δείξετε λίγη αυτοσυγκράτηση, όσο δύσκολο κι αν μπορεί να σας ακούγεται κάτι τέτοιο. Φυσικά δεν αναφέρομαι στις ήδη υπάρχουσες μακρόχρονες δεσμεύσεις σας που πηγαίνουν καλά. Αναφέρομαι σε νέα φλερτ και έρωτες που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πέσετε με τα μούτρα. Βλέπετε τα τετράγωνα της Σελήνης από τον Λέοντα με τον Δία και τον Ουρανό ενεργοποιούν τον τομέα του έρωτα και μπορεί χωρίς να το καταλάβετε να μπείτε σε κάτι που δεν θέλετε τελικά. Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είστε και με τα οικονομικά και τις οικονομικές δεσμεύσεις και υποσχέσεις. Εννοείται ότι δεν πρέπει να βιαστείτε σε μια επένδυση ή να υπογράψετε μια συμφωνία αν δεν την εξετάσετε εξονυχιστικά και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη του δικηγόρου σας ή του κατάλληλου συμβούλου. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε ακόμη ανάδρομο φαινομενικά Ερμή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Τρίτη ξεκινά με κάποια ένταση, καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα που βρίσκεται μέσα στον τομέα που αφορά το σπίτι ως ακίνητο αλλά και την οικογένεια σας σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία και στην πορεία με τον Ουρανό στο ζώδιο σας. Ενδεχομένως να υπάρχει μια ασυμφωνία ή ένα πολεμικό κλίμα σε μια σχέση ή με την οικογένεια σας. Για παράδειγμα, μπορεί να νιώθετε ότι κάποιο μέλος της οικογένειας σας δεν «εγκρίνει» μια προσωπική σας επιλογή. Για να μην φτάσουν τα πράγματα σε μια έκρυθμη κατάσταση, προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε και να πάρετε απόσταση είτε φυσικά είτε ψυχικά. Από την άλλη προσέξτε τις υποσχέσεις που δίνετε ελαφρά τη καρδία στους άλλους για να μπορείτε να είστε συνεπείς απέναντι τους. Μια αλλαγή στο πρόγραμμα σας ή μια είδηση που σας αιφνιδιάζει είναι πιθανά τις απογευματινές ώρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ως άνθρωποι αγαπάτε τη συλλογική δουλειά, είστε συνεργάσιμοι και γενικά είστε αρκετά προσαρμοστικοί ειδικά σε επαγγελματικά περιβάλλοντα. Όμως η Τρίτη μπορεί να σας δείξει ένα πιο δύσκολο πρόσωπο αν δεν βρείτε τον τρόπο να κάνετε υπομονή με μια κατάσταση και να μην πιέζετε κάτι που φαίνεται από την αρχή ότι δεν βγαίνει, είτε πρόκειται για μια επαγγελματική σχέση ή ένα πρότζεκτ. Τα τετράγωνα της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί σήμερα να σας κάνουν βιαστικούς στην κρίση σας ή πολύ πιεστικούς απέναντι και σε άλλους προκειμένου να γίνει «τέλεια» μια δουλειά όπως την έχετε στο μυαλό σας. Μην ξεχνάτε όμως ότι δεν συνεννοούνται όλοι με τον ίδιο τρόπο και δευτερευόντως την ίδια πίεση που μπορεί να νιώθετε εσείς την νιώθουν και οι δίπλα από σας. Άρα, χωρίς απαραίτητα να βάλετε πολύ νερό στο κρασί σας, προσπαθήστε να είστε συγκαταβατικοί προς το παρόν και σε ένα επόμενο χρόνο απαιτείτε τα πράγματα να γίνουν όπως τα ονειρεύεστε.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ