Κακοκαιρία Daniel: Στους 7 οι νεκροί -Νεκρός βρέθηκε γνωστός επιχειρηματίας του Βόλου

Δεν έχουν τέλος οι ανθρώπινες απώλειες που προκαλεί η κακοκαιρία

Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας σήμερα στις 11 το πρωί στην Παραλία του Ίσαλου. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, πρόκειται για γνωστό επιχειρηματία της περιοχής.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TheNewspaper.gr, ο άτυχος άνδρας έφυγε χθες το βράδυ στις 11 από το σπίτι του στο παραλιακό μέτωπο της πόλης για να πάει σε κοντινό σιντριβάνι να γεμίσει έναν κουβά νερό, καθώς το δίκτυο ύδρευσης στον Βόλο έχει καταστραφεί από την κακοκαιρία. Έκτοτε δεν έδωσε ξανά σημεία ζωής και η σύζυγός του τον αναζητούσε. Μετά την κινητοποίηση των εθελοντών της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, εντοπίστηκε νεκρός.

 

 

Σύμφωνα με το gegonota.news, κατευθύνθηκε προς τη θάλασσα για να βρει νερό επειδή δεν βρήκε στο σιντριβάνι, όμως πιθανότατα έχασε την ισορροπία του και έπεσε από τα βράχια.

Όταν μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο», ήταν ήδη νεκρός.

O  69χρονος επιχειρηματίας αποτελεί το 7ο θύμα της κακοκαιρίας «Daniel» που σάρωσε τη χώρα.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για τον 7ο νεκρό της κακοκαιρίας Daniel:

«Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 69χρονος ημεδαπός από πλωτό σκάφος στη θαλάσσια περιοχή Άναυρου Βόλου. Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου Αχιλλοπούλειο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του».

Ο αριθμός των αγνοούμενων στην περιοχή του Βόλου ανέρχεται συνολικά σε 5 άτομα, με τις τοπικές δυνάμεις να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για την ανεύρεσή τους.

Διαβάστε επίσης: Πήλιο: Εγκλωβισμένος παππούς με τα 3 εγγόνια του - Χωρίς νερό, ρεύμα & φάρμακα - Λιγοστεύουν τα τρόφιμα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ