Όταν λέμε η επιτομή Versace, εννοούμε αυτό - Η εμβληματική χρυσή μέδουσα από την Ελληνική Μυθολογία πάνω στο ωραιότερο outfit πίστας - Ποια το έβαλε

Αριστουργηματική εμφάνιση στη σκηνή!

Την καλύτερη Versace εμφάνιση στη σκηνή πραγματοποίησε η διάσημη ποπ σταρ Μπιγιονσέ, στη συναυλία που πραγματοποίησε ανήμερα των γενεθλίων της. Η τραγουδίστρια εντυπωσίασε το κοινό με μια δημιουργία του οίκου Versace που θα μείνει στην ιστορία!

Η Beyonce ενθουσίασε τους θαυμαστές της με εντυπωσιακές φωτογραφίες από δύο κοστούμια που φόρεσε στην τελευταία της εμφάνιση της περιοδείας Los Angeles Renaissance. Για να κάνει τα 42α γενέθλιά της αξέχαστα, συνεργάστηκε με την Donatella Versace για το ένα από τα καλύτερα ρούχα που έχουμε δει να φοράει.

Το πρώτο σύνολο ήταν ένα εκθαμβωτικό μίνι φόρεμα που κοσμούσε το σχέδιο Barocco της Versace σε μπλε και χρυσό χρώμα, το οποίο απαιτούσε 600 ώρες εργασίας από τρεις τεχνίτες. Περιείχε το χαρακτηριστικό χρυσό έμβλημα της αρχαιοελληνικής "Μέδουσας".

Πιο συγκεκριμένα, το λογότυπο της Versace είναι το κεφάλι της Μέδουσας, μιας ελληνικής μυθολογικής φιγούρας. Το λογότυπο προήλθε από το δάπεδο ερειπίων στην περιοχή του Reggio Calabria όπου έπαιζαν τα αδέλφια Versace, όταν ήταν παιδιά. Ο Gianni Versace επέλεξε τη Μέδουσα ως λογότυπο επειδή έκανε τους ανθρώπους να την ερωτευτούν και δεν είχαν τρόπο να επιστρέψουν.

Η Beyonce το συνδύασε με μπότες μέχρι το ύψος του μηρού, ένα μεγάλο καπέλο, υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου και χαλαρές, ρέουσες ξανθές μπούκλες, δημιουργώντας μια λαμπερή και ισχυρή εμφάνιση σύμφωνα με την Donatella Versace, η οποία σχολίασε και τη δημοσίευση της τραγουδίστριας, λέγοντας ότι την λατρεύει.

 

 

Instagram @beyonce

Instagram @beyonce

Instagram @beyonce

Η Μπιγιόνσε φόρεσε και ένα δεύτερο εντυπωσιακό σύνολο την ίδια βραδιά, στο χαρακτηριστικό ασημί χρώμα που έχει συνδεθεί με την συγκεκριμένη περιοδεία της.

 

 

Διαβάστε επίσης: Γενέθλια για τη Μπιγιονσέ στη σκηνή: Η Νταϊάνα Ρος τραγούδησε το "Happy Birthday" - Adele, Καρντάσιαν & Τζένερ, Zendaya στο εκπληκτικό σόου

Στη συναυλία η εκθαμβωτική τραγουδίστρια έδωσε ένα φοβερό σόου για τα γενέθλιά της, το οποίο παρακολούθησαν και πολλοί celebrities.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ