Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ο Ανάδρομος Ερμής μάς κάνει παρορμητικούς και ανυπόμονους - Αποφύγετε τη βιασύνη

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η μέρα κυριαρχείται από τον πλανήτη Ερμή, καθώς η Τετάρτη είναι μέρα Ερμή, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά ο Ερμής δηλαδή στους Διδύμους, ενώ η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή. Η σύνοδος αυτή μπορεί να μας κάνει λίγο πιο παρορμητικούς και ανυπόμονους στη σκέψη και τη δράση μας, καθώς βιαζόμαστε να προχωρήσουμε μπροστά με νέες ιδέες, σχέδια και πλάνα. Όμως είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να αποφύγουμε αν δεν θέλουμε να υποφέρουμε στο μέλλον από τις συνέπειες της βιασύνης μας. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να σκεφτούμε περισσότερο, να οργανώσουμε την πορεία της δράσης μας, παρά να πιέσουμε για αποτελέσματα σε αυτή τη φάση. Να σας θυμίσω ότι θα έχουμε ανάδρομη φαινομενικά πορεία για τον Ερμή μέχρι τις 15/09, οπότε υπολογίστε μετά από αυτή την ημερομηνία μια σημαντική έναρξη αν θέλετε. Εστιάστε σε αυτά που ήδη έχετε με διάθεση διορθώσεων. Η Σελήνη από τους Διδύμους θα σχηματίσει μια πλειάδα όψεων στη διάρκεια της μέρας, κάποιες θετικές όπως το τρίγωνο με τον Άρη και το εξάγωνο με την Αφροδίτη και μια ιδιαίτερα απαιτητική τις βραδινές ώρες το τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή. Προσοχή ακόμη μια μέρα τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις μας.

ΚΡΥΟΙ

Η Τετάρτη ξεκινά με περίεργες συνθήκες, καθώς η κυρίαρχη όψη της ημέρας είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο, που μπορεί να σας αποπροσανατολίσει λίγο σε θέματα της δουλειάς ή της καθημερινότητας σας, ή και να σας βγάλει από τα ρούχα σας αν ακούσετε κάτι το οποίο σας εκνευρίζει ειδικά στον χώρο εργασίας. Πριν κάνετε όμως αντεπίθεση και εκφράσετε τη δυσαρέσκεια σας, πάρτε λίγο χρόνο να σκεφτείτε καλύτερα ό,τι συμβαίνει, να μελετήσετε πώς πρέπει να το διαχειριστείτε και μη γίνεστε «θύματα» του θυμού σας. Μια πιο ψύχραιμη αντιμετώπιση θα βοηθήσει κι εσάς και τους άλλους να καταλάβουν ίσως το λάθος που έχουν κάνει. Πέραν τούτου, η Τετάρτη συγκαταλέγεται στις παραγωγικές μέρες της εβδομάδας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Τετάρτη έρχεται με αρκετή πίεση σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας ζητήματα ή τις υποχρεώσεις που έχετε, αλλά και με έμφαση στην οικονομία. Τώρα αν πρέπει να κάνετε οικονομία δυνάμεων και ενέργειας και να μην τη σπαταλάτε σε πράγματα και ανθρώπους που δεν σας ενδιαφέρουν ή οικονομία στα χρήματα που ξοδεύετε θα το αποφασίσετε εσείς. Το μόνο βέβαιο είναι ότι αυτή την περίοδο πρώτα θα πρέπει να βάζετε τις δικές σας ανάγκες σε προτεραιότητα και κυρίως αυτές της φυσικής κατάστασης και υγείας και όλα τα υπόλοιπα έπονται. Η σύνοδος Ήλιου-ανάδρομου Ερμή σήμερα μπορεί να δημιουργήσει αρκετό θόρυβο στη μέρα σας, αλλά και απρόοπτα που χρειάζεται να τα διαχειριστείτε με ευελιξία, ειδικά σε θέματα προσωπικών σχέσεων ή παιδιών αν είστε γονείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Τετάρτη βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιο σας με όσο άγχος μπορεί να σημαίνει αυτό, μολονότι σχηματίζει κάποιες σχετικά θετικές όψεις με τον Άρη και την Αφροδίτη. Σήμερα η ταλαιπωρία σε θέματα επικοινωνίας ή μετακινήσεων θα είναι έντονη, καθώς η κυρίαρχη όψη της ημέρας ενεργοποιεί για τα καλά τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ερμή. Πρόκειται για τη σύνοδο Ήλιου-ανάδρομου Ερμή στην Παρθένο που δημιουργεί καθυστερήσεις, εκνευρισμούς ή και απρόοπτα μέσα στη μέρα και πρέπει να είστε αρκετά ευέλικτοι για να τα αντιμετωπίσετε. Από την άλλη ίσως ανασύρεται τώρα από το παρελθόν ένα ζήτημα που αφορά είτε στην οικογένεια ή ακόμη και σε ένα ακίνητο και χρειάζεται να βρείτε μια λύση. Προσπαθήστε όμως να μη βιάζεστε και μην εκβιάζετε καταστάσεις. Όλα θα επιλυθούν στην ώρα τους.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ