Vintage pic: Ο Αριστοτέλης Ωνάσης σε ένα σπάνιο ενσταντανέ με τον κορυφαίο Αλέξη Μινωτή - Ο ηθοποιός ήταν παρών στο ξεκίνημα του αμόρε με τη Μαρία Κάλλας

Η φιλία δεκαετιών ανάμεσα στον Έλληνα Κροίσο και τον ηθοποιό!

Μια σπάνια φωτογραφία με τον Αριστοτέλη Ωνάση και τον Αλέξη Μινωτή ανέβασε στο Instagram η δημοσιογράφος Έλενα Μακρή. Ο Έλληνας κροίσος ήταν πολύ καλός φίλος με τον ηθοποιό. 

Τον επιχειρηματία ένωνε με τον Αλέξη Μινωτή μια φιλία, η οποία μετρούσε για δεκαετίες. Μάλιστα, ο ηθοποιός Αλέξης Μινωτής, έζησε από κοντά και τον έρωτα του Αριστοτέλη Ωνάση για τη Μαρία Κάλλας.

Ο φωτογραφικός φακός, μάλιστα, είχε απαθανατίσει τους τρεις τους μαζί με τον Μενεγκίνι στο Covent Garden. Η σχέση μεταξύ Ωνάση και Μαρία Κάλλας βρισκόταν τότε στις αρχές.

Αναλυτικά στην ανάρτησή της η Έλενα Μακρή γράφει: "Ο Αριστοτέλης Ωνάσης με τον πολύ καλό του φίλο Αλέξη Μινωτή. Ο επιχειρηματίας και ο διεθνώς καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης συνδέονταν με δεσμούς φιλίας δεκαετιών. Ο Μινωτής μάλιστα είχε απαθανατιστεί μαζί με τον Έλληνα Κροίσο και στην εμβληματική φωτογραφία μαζί με την Κάλλας και τον Μενεγκίνι στο Covent Garden στο ξεκίνημα του δεσμού Ωνάση-Κάλλας. Μια άγνωστη πλευρά του μεγάλου ηθοποιού που ταξίδεψε το αρχαίο ελληνικό δράμα στα πέρατα της γης ήταν το πόσο λάτρευε τις κοινωνικές συναθροίσεις και τις κοσμικότητες. Κάποτε όταν η Ελένη Χέλμη-Μαρκεζίνη, κόρη του μεγάλου πολιτικού, είχε αμελήσει να τον προσκαλέσει σε μια συγκέντρωση που είχε κανονίσει τηλεφώνησε και είπε αυστηρά στην οικοδέσποινα και φίλη του: «Ελένη, δεν θα κάνεις ποτέ ξανά πάρτι χωρίς να με καλέσεις!»."

Διαβάστε επίσης: Vintage pic: Χριστίνα Ωνάση - Τίνα Λιβανού: Η μαμά αριστοκρατική & γοητευτική, η κόρη σαν χαμένη - ποιον αγαπούσαν οι γονείς;

Η Μαρία Κάλλας, ο Αριστοτέλης Ωνάσης και ο Αλέξης Μινωτής στο Ναύπλιο

Facebook / Yorgos Rouvalis

Facebook / Athanasios Panagopoulos

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ