Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι: «Είμαστε μαζί σου! #loveyοumaria» - Τι έγραψε για τη μέλλουσα νύφη της, Μαρία Σάκκαρη που έβαλε τα κλάματα (φωτό)

«Η Μαρία είναι κορυφαία αθλήτρια και οι κορυφαίοι αθλητές έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν μια δύσκολη και αρνητική χρονιά», γράφει η μαμά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Τη στήριξή της στη Μαρία Σάκκαρη εκφράζει η Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι, μετά τον αποκλεισμό της πρώτης στο US Open και τα κλάματα που έβαλε η τενίστρια. Σε δηλώσεις που έκανε στο Eurosport, ανέφερε ότι: «Είναι επίπονο, ντροπιάζω τον εαυτό μου, τους ανθρώπους μου και όλους τους Έλληνες».

Η Σάκκαρη, μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει ένα διάλειμμα από το τένις το προσεχές διάστημα.

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Σάκκαρη: "Αγαπώ τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, είναι ο άνθρωπός μου - Χάρηκα πολύ με το αποτέλεσμα των εκλογών''

«Η Μαρία είναι κορυφαία αθλήτρια και οι κορυφαίοι αθλητές έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν μια δύσκολη και αρνητική χρονιά. Όμως έχει και μια μεγάλη ψυχή και δυνατή καρδιά και με ακριβώς το ίδιο πάθος για το τένις θα σηκωθεί πιο δυνατή! Είμαστε μαζί σου! #loveyοumaria» έγραψε σε story που δημοσίευσε στο Instagram, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ