Χάλι Μπέρι: Διατροφή 8.000 τον μήνα στον πρώην σύζυγό της - Βγήκε το διαζύγιο 8 χρόνια μετά τον χωρισμό τους

Επίσημα διαζύγιο για την ηθοποιό.

Το διαζύγιο της Halle Berry και του Olivier Martinez είναι επίσημα γεγονός μετά από οκτώ χρόνια από τον χωρισμό τους.

Η Χάλι Μπέρι αντιμετωπίζει πλέον οικονομικές υποχρεώσεις ως αποτέλεσμα. Με βάση τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν, η ηθοποιός θα παρέχει σχεδόν 8.000 δολάρια το μήνα διατροφή στον πρώην σύζυγό της για τον γιο της, Maceo. Επιπλέον, θα χρωστάει στον Martinez το 4,3% του εισοδήματος που ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια δολάρια.

Η Χάλι Μπέρι θα είναι υπεύθυνη και για την κάλυψη των διδάκτρων του ιδιωτικού σχολείου του γιου τους, του συνόλου των εξωσχολικών του δραστηριοτήτων και των εξόδων υγειονομικής του περίθαλψης.

Διαβάστε επίσης: Χάλι Μπέρι: Ποζάρει με αφάνα στο Instagram! Αναδεικνύει την αφροαμερικανική καταγωγή της!

Όπως περιγράφεται στη διευθέτηση του διαζυγίου, ο Olivier Martinez πρέπει να λάβει εύλογα μέτρα για την αναζήτηση εργασίας και τη συμβολή στις ανάγκες του γιου τους Maceo.

Η νομική ομάδα του Martinez παρείχε την ακόλουθη δήλωση στο E! News: “Τα δημόσια έγγραφα που κατατέθηκαν για το θέμα θα πρέπει να μιλούν από μόνα τους. Τα μέρη ήθελαν περισσότερη σαφήνεια σε σχέση με το πρόγραμμα του Maceo και τον χρόνο που ο καθένας τους αφιερώνει στον γιο του. Η απόφαση επιτεύχθηκε στο πλαίσιο διαμεσολάβησης με τα μέρη και τους δικηγόρους τους.”

Ο γάμος του ζευγαριού

Halle Berry και Olivier Martinez γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Dark Tide". Επιβεβαίωσαν τον αρραβώνα τους το 2012. Οι δυο τους παντρεύτηκαν έναν μόλις χρόνο αργότερα, το 2013, σε ιδιωτική τελετή στη Γαλλία. Τον Απρίλιο του ίδιου έτους, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ήταν έγκυος στον γιο της.

Ο χωρισμός τους το 2015

Οι δύο πρώην πρώην μίλησαν για την απόφασή τους να χωρίσουν σε μια δήλωση που μοιράστηκαν με το E! News τον Οκτώβριο του 2015.

“Με βαριά καρδιά καταλήξαμε στην απόφαση να πάρουμε διαζύγιο”, μοιράστηκαν. “Προχωράμε μπροστά με αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον και την κοινή εστίαση στο τι είναι καλύτερο για τον γιο μας. Ευχόμαστε ο ένας στον άλλον μόνο ευτυχία στη ζωή και ελπίζουμε ότι θα σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή και, κυρίως, την ιδιωτική ζωή των παιδιών μας καθώς περνάμε αυτήν τη δύσκολη περίοδο.”

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ