H Britney Spears ξεσπά για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της - ''Δεν μπορούσα να αντέξω άλλο πόνο'' (βίντεο)

Η πρώτη ανάρτηση της  μετά το διαζύγιο...

Η Britney Spears μίλησε για πρώτη φορά από τότε που ο σύζυγός της Sam Asghari ανακοίνωσε τον χωρισμό τους, λέγοντας ότι "δεν μπορούσε να αντέξει άλλο τον πόνο".

Ο κ. Asghari, 29 ετών, επικαλέστηκε "αγεφύρωτες διαφορές" στην αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε στο Λος Άντζελες την Τετάρτη.

Ζητά να καταβάλει η κ. Spears τη συζυγική διατροφή και την πληρωμή των νομικών εξόδων, αναφέρουν τα έγγραφα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria River Red (@britneyspears)

 

Η κ. Spears, 41 ετών, δήλωσε ότι ήταν "λίγο σοκαρισμένη" από το γεγονός ότι η εξαετής σχέση της με τον κ. Asghari έφτασε στο τέλος της.

Δείτε επίσης: Σύζυγος Britney Spears: Ο τέως ισχυρίζεται ότι του έριχνε μπουνιές ακόμα και στον ύπνο του - Το διαζύγιο που θα γίνει σήριαλ

Συζητώντας τον χωρισμό τους σε μια ανάρτηση στο Instagram, η τραγουδίστρια έγραψε: "Δεν είμαι εδώ για να εξηγήσω το γιατί, γιατί ειλικρινά δεν αφορά κανέναν"

 

 

 

 

"Το παίζω δυνατή για πάρα πολύ καιρό και το Instagram μου μπορεί να φαίνεται τέλειο, αλλά απέχει πολύ από την πραγματικότητα και νομίζω ότι όλοι το ξέρουμε αυτό", πρόσθεσε.

 

 

 

"Θα ήθελα πολύ να δείξω τα συναισθήματά μου και να δακρύσω για το πώς αισθάνομαι πραγματικά, αλλά για κάποιο λόγο έπρεπε πάντα να κρύβω τις αδυναμίες μου". 

Η κ. Spears είπε ότι θα είναι όσο πιο δυνατή μπορει και ότι "στην πραγματικότητα τα πάει πολύ καλά".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ