Μελίνα Κυριακοπούλου: Η τηλεοπτική «Φρίντα» από το «Παρά πέντε» - "Με έχουν ενοχλήσει δημοσιεύματα που έλεγαν πως δεν είμαι πια ηθοποιός" (βίντεο)

Η ηθοποιός μίλησε για τα γυρίσματα της σειράς, δημοσιεύματα που την ενόχλησαν, αλλά και την παρενόχληση που είχε δεχτεί.

Η τηλεοπτική «Φρίντα» από το «Παρά πέντε», Μελίνα Κυριακοπούλου μίλησε στο «Καλοκαίρι #Yes» για τη σειρά που την έκανε γνωστή αλλά και τα δημοσιεύματα που την έχουν ενοχλήσει.

«Η πρόταση μου έγινε από τον Γιώργο Καπουτζίδη που με κάλεσε σε δοκιμαστικό. Είχαμε και μερικές σκηνές με τον Αργύρη Αγγέλου.

Ήταν μια δύσκολη περίοδος στη ζωή μου (είχα χάσει τη μητέρα μου), έπρεπε να στηρίξω τον πατέρα μας.

Αυτό που έρχεται αμέσως αμέσως από τα παρασκήνια της σειράς είναι το επεισόδιο που η Φρίντα στέλνει ανθοδέσμες στον εαυτό της, όταν έλαβε ανθοδέσμη από τη Μαρία Κάλλας, το τι γέλια ρίξαμε μετά την σκηνή» είπε για τη δημοφιλή σειρά.

«Η ενασχόλησή μου με το τραγούδι προέκυψε μέσα από την ανάγκη μου να εκφραστώ.

Έπεσαν στην αντίληψή μου δημοσιεύματα που αναπαράγονται ότι εγώ δεν είμαι πια ηθοποιός. Αυτό είναι ψέμα, με βλάπτει ως επαγγελματία ηθοποιό, σε καμία περίπτωση δεν έχω αποποιηθεί την ιδιότητά μου» τόνισε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ