Britney Spears και Sam Asghari: "Βόμβα" στο Χόλιγουντ - Παίρνουν διαζύγιο - Οι επεισοδιακοί καβγάδες και οι φήμες για απιστία

Διαζύγιο παίρνει η διάσημη ποπ σταρ από τον σύζυγό της.

Η Britney Spears και ο σύζυγός της, Sam Asghari, φαίνεται ότι παίρνουν διαζύγιο, μετά από έναν μεγάλο καβγά του ζευγαριού. Μάλιστα, σύμφωνα με το TMZ, υπήρξε και απιστία από την πλευρά της τραγουδίστριας

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Sam έχει ήδη μετακομίσει από το σπίτι τους και τώρα ζει σε ένα δικό του μέρος. Ο σύζυγος της Britney Spears φέρεται να μην κοιμόταν πολύ στο σπίτι τους εδώ και καιρό και μάλιστα γίνεται αναφορά για φρικτούς καβγάδες μεταξύ του ζευγαριού.

Η Britney είχε υπογράψει ένα προγαμιαίο συμβόλαιο που προστατεύει τα περιουσιακά της στοιχεία, αλλά είναι πιθανό ο Sam να λάβει ένα καλό ποσό, ώστε να λήξει ήσυχα η υπόθεση.Ο Asghari φέρεται να θέλει να επαναδιαπραγματευτεί το προγαμιαίο συμβόλαιό τους για να κρατήσει τα μυστικά της. «Προσπαθεί να διαπραγματευτεί παραχωρήσεις πέρα ​​από την συμφωνία τους και απειλεί να δημοσιοποιήσει εξαιρετικά ενοχλητικές πληροφορίες για την τραγουδίστρια, εκτός και αν πληρωθεί».

«Ο Σαμ ακόμα προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τι ισχύει και σε ποια έκταση για τις ξεχωριστές περιουσίες και τις υποχρεώσεις κάθε πλευρά. Υπάρχουν αρκετά θέματα που αφορούν αντικείμενα και χρέη που του είναι άγνωστα» δήλωσε ο δικηγόρος του Asghari.

Η Britney Spears ωστόσο αναμένεται να απαντήσει δυναμικά καθώς έχει προσλάβει την διάσημη δικηγόρο διαζυγίων Laura Wasser.

Η ασταθής συμπεριφορά της τραγουδίστριας

Κατά καιρούς, η συμπεριφορά της Britney ήταν ασταθής. Αν και ο Sam, είχε υπερασπιστεί δημόσια την Britney από τους κριτικούς, ήταν απογοητευμένος με τη συμπεριφορά της. Μάλιστα, σε ένα παλιότερο βίντεο βλέπουμε την ενόχλησή του, όταν η τραγουδίστρια φέρεται να έχει κάποιο "μανιακό επεισόδιο" σε κοινή τους έξοδο σε εστιατόριο.

Το ζευγάρι είχε ξεκινήσει τη σχέση του το 2016, όταν γνωρίστηκαν ο ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016 στα γυρίσματα του «Slumber Party» .

Το κίνημα  #FreeBritney και ο ρόλος του Sam

Ο Sam συχνά εξέφραζε την υποστήριξή του στους θαυμαστές της Britney. Πόζαρε μάλιστα με ένα μπλουζάκι Free Britney, το οποίο είχε δημοσιεύσει στο Instagram του. Ο Asghari έχει υποστηρίξει την ποπ σταρ και στη μάχη της να απεγκλωβιστεί από την χρόνια κηδεμονία του πατέρα της.

Διαβάστε επίσης: Η Britney Spears πουλάει την 11.8 εκ δολ έπαυλή της - Το πολυτελές ακίνητο που αγόρασε πριν από λίγους μήνες με τον άντρα της (βίντεο)

Η πρόταση γάμου το 2021

Η Britney φαινόταν πολύ χαρούμενη όταν ο Sam της έκανε πρόταση γάμου τον Σεπτέμβριο του 2021. Μάλιστα είχε μοιραστεί και σχετικές φωτογραφίες και βίντεο με το δαχτυλίδι στα social media.

 

 

Ο γάμος της Britney Spears και του Sam Asghari

Τελικά, ο Sam και η Britney παντρεύτηκαν σε μια μικρή ιδιωτική τελετή στο σπίτι τους στο Thousand Oaks.

Instagram @britneyspears

Instagram @britneyspears

 

 

Αν και τα έγγραφα διαζυγίου δεν έχουν κατατεθεί ακόμα, είναι κάτι που αναμένεται να συμβεί πολύ σύντομα. Κανείς από τους δύο δεν έχει σχολιάσει τον χωρισμό.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ