Κένταλ Τζένερ: Τα κρύα μπάνια, τα βιβλία αυτοβελτίωσης και το αγαπημένο κραγιόν της - Η μικρή αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν αποκαλύπτει τα μυστικά της

Η Κένταλ Τζένερ αποκαλύπτει τι κάνει μόλις ξυπνάει και πώς επιθυμεί να χαλαρώνει!

Πόσο καλά γνωρίζεις την Κένταλ Τζένερ, την μικρή αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν; Οι Κένταλ αποκαλύπτει τα μυστικά για τον εαυτό της και την καθημερινότητά της. Μιλάει για το τι κάνει όταν ξυπνάει, τα αγαπημένα χρώματα για τα νύχια της αλλά και τη φιλοσοφία που εφαρμόζει στη ζωή της.

Ξεκινώντας τη μέρα της, η Κένταλ Τζένερ ακολουθεί μια ρουτίνα πλένοντας το πρόσωπό της, βουρτσίζοντας τα δόντια της και πίνοντας νερό με λεμόνι. Ετοιμάζει συχνά έναν φρέσκο χυμό που περιέχει καρότα, σέλινο, ραπανάκι, τζίντζερ και κουρκουμά, πριν απολαύσει το πρωινό.

Η Κένταλ Τζένερ πιστεύει πολύ στην αστρολογία. Η Κένταλ, η οποία είναι γεννημένη στις 3 Νοεμβρίου, είναι Σκορπιός και αισθάνεται μια ισχυρή σύνδεση με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου της.

Για ευεξία, ακολουθεί διάφορες πρακτικές, όπως βουτιές στο κρύο νερό και να περνάει χρόνο στη φύση. Το να βυθιστεί στη φύση και να αφήσει το τηλέφωνό της πίσω της είναι αυτό που της προσφέρει γαλήνη και ευεξία.

Η βραδινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της είναι απλή. Πιο συγκεκριμένα, περιλαμβάνει πλύσιμο προσώπου, εφαρμογή ελαφριάς ρετινόλης και ενυδάτωση για δροσερή εμφάνιση. Προτιμά να επικεντρώνεται στην αντιμετώπιση της ακμής.

Η μητέρα και η γιαγιά της τη συμβουλεούν να δίνει έμφαση στην εύρεση της ευτυχίας, στην προστασία της εσωτερικής γαλήνης και στην πίστη ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο.

Όσον αφορά την προπόνηση που ακολουθεί για να κρατάει το σώμα της σε φόρμα, η Κένταλ Τζένερ αλλάζει συχνά το πρόγραμμά της. Συνδυάζει δραστηριότητες όπως προπόνηση με βάρη, ιππασία και πιλάτες.

Είναι μανιώδης αναγνώστρια βιβλίων αυτοβοήθειας, συμπεριλαμβανομένων βιβλίων των Michael Singer, Brian Weiss και Cleo Wade.

Διαβάστε επίσης: Κένταλ Τζένερ: Ακόμα μία αποκαλυπτική εμφάνιση - Το φόρεμα, άφησε γυμνό το στήθος της (φωτό)

Για το μανικιούρ της η Κένταλ Τζένερ προτιμά nude χρώματα, αλλά μερικές φορές διαλέγει και και λαμπερές κιτρινωπές αποχρώσεις. Αν και γενικότερα λατρεύει τα γήινα χρώματα στα νύχια της, το καλοκαίρι επιλέγει πιο έντονα χρώματα, για να ταιριάζουν με την ανεμελειά της εποχής.

Όταν ταξιδεύει έχει πάντα μαζί της βιβλία, μάσκες σεντόνια και ψεκαστικά σπρέι για να παραμένει ενυδατωμένη και ανανεωμένη.

Επαινεί το Resistant Liquid Lipstick της L'Oréal για τις μακροχρόνιες και ενυδατικές του ιδιότητες.

L’Oréal Paris Infallible Matte Resistance Lipstick 400 -  £11.99

Η φιλοσοφία της για μια γεμάτη ζωή, είναι να διατηρεί μια θετική νοοτροπία και να πιστεύει ότι οι προκλήσεις θα περάσουν και θα οδηγήσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ