Lady Gaga: Μας παρουσιάζει νέο σούπερ concealer που θα γίνει ανάρπαστο - Ενυδάτωση και κάλυψη 2 σε 1!

Lady Gaga και Haus Labs λανσάρουν το πιο hot προϊόν μακιγιάζ του φθινοπώρου!

Η Lady Gaga ανέβασε στο Instagram ένα post για την κυκλοφορία του Triclone Skin Tech Concealer της Haus Labs, κάνοντας τους λάτρεις της ομορφιάς και του μακιγιάζ να ανυπομονούν. 

Η ανάρτηση παρουσιάζει μια σαγηνευτική εικόνα, με την ίδια τη Lady Gaga να φορά το νέο concealer της εταιρείας και να βάζει την υπογραφή της στο τέλειο μακιγιάζ της. Τη δημοσίευση συνόδευσε με τη λεζάντα: "Έρχεται στις 7 Σεπτεμβρίου! @HausLabs Triclone Skin Tech Concealer. Ένα επαναστατικό ενυδατικό, καθαρό concealer που κάνει περισσότερα από το να καλύπτει. Σε 31 αποχρώσεις, με 20+ συστατικά περιποίησης της επιδερμίδας."

Τι σημαίνει αυτό, ρωτάτε; Λοιπόν, ετοιμαστείτε να αποχαιρετήσετε το συμβατικό concealer γιατί η τελευταία συνεργασία της δημοφιλούς τραγουδίστριας υπόσχεται να αλλάξει το παιχνίδι. Το Triclone Skin Tech Concealer δεν καμουφλάρει απλώς τις ατέλειες, αλλά προσφέρει και ενυδάτωση, καθώς περιέχει πάνω από 20 συστατικά περιποίησης της επιδερμίδας. Η εταιρεία Haus Labs που συνεργάζεται με τη Lady Gaga, δίνει την ευκαιρία να βρει η κάθε γυναίκα την απόχρωση που της ταιριάζει, καθώς το προϊόν θα κυκλοφορήσει σε πολλές αποχρώσεις.

Instagram @ladygaga

Διαβάστε επίσης: «Joker: Folie à Deux»: H Lady Gaga μεταμορφώνεται σε Harley Quinn - Ο νέος της ρόλος στο πλευρό του Joaquin Phoenix (φωτό)

Πού θα βρείτε το νέα concealer της Lady Gaga

Η συνεργασία με τα Sephora και τα υποκαταστήματά της στο Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά προσθέτει μόνο τον ενθουσιασμό. Καθώς μετράμε αντίστροφα τις μέρες για την 7η Σεπτεμβρίου, μένει μόνο να περιμένουμε αν και πότε θα γίνει το προϊόν διαθέσιμο και στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ