Στο νοσοκομείο παραμένει η αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγο της - Η τηλεφωνική επικοινωνία του Γιάννη Οικονόμου μαζί της (βίντεο)

Πολύ κρίμα ...

Στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση, παραμένει η 43χρονη αστυνομικός, η οποία έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας στη Λάρισα από τον 53χρονο σύζυγό της, που την ξυλοκόπησε άγρια.

Το θύμα της επίθεσης νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και χθες το απόγευμα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Οι γιατροί της τοποθέτησαν ειδικό σωληνάκι καθώς υπέστη ρήξη νεφρού, από τα βαριά χτυπήματα που δέχθηκε σε όλο της το κορμί. Έχει, επίσης, σπασμένα δόντια και τραύματα στην κοιλιακή χώρα και σε εσωτερικά της όργανα.

Όπως γίνεται γνωστό, η γυναίκα είχε ξυλοκοπηθεί τόσο άγρια, που ήταν δύσκολο ακόμα και να αναγνωριστεί. 

Η επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο σπίτι του ζευγαριού – σημειώνεται πως έχουν και δύο παιδιά – όταν ο σύζυγος κινήθηκε, με μένος όπως φαίνεται, σε βάρος της 43χρονης.

Κατά πηγές που επικαλείται το τοπικό μέσο ενημέρωσης onlarissa.gr, η αστυνομικός φαίνεται να του είχε ζητήσει διαζύγιο, αλλά το τελευταίο διάστημα προσπαθούσαν να σώσουν τη σχέση τους.

Γείτονες άκουσαν φωνές και ειδοποίησαν στην αστυνομία, που συνέλαβε τον δράστη επί τόπου, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο εισαγγελέας παρέπεμψε τον δράστη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και κρατείται μέχρι την απολογία του, τη Δευτέρα, ενώπιον των ανακριτικών αρχών.

Πληροφορίες από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 53χρονος είχε επιδείξει κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι στη σύζυγό του

Τηλεφωνική επικοινωνία Οικονόμου με την αστυνομικό

Τηλεφωνική επικοινωνία με την αξιωματικό της ΕΛΑΣ η οποία έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον εν διστάσει σύζυγό της και νοσηλεύεται στο Γ.Ν Λάρισας, είχε το πρωί της Παρασκευής (4/8) ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Ο πολιτικός προϊστάμενος της ΕΛ.ΑΣ. μίλησε με την Αστυνόμο Α’, της ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και της εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του Σώματος στην πορεία της αποθεραπείας της. Η τηλεφωνική επικοινωνία έγινε παρουσία του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, Αντιστράτηγου Λ. Μαυρόπουλου, ενώ παράλληλα ο Υπουργός ενημερώθηκε από τον Διοικητή του Νοσοκομείου για την κατάσταση της υγείας της Αστυνόμου Α’.

«Η δραστική αντιμετώπιση φαινομένων ενδοοικογενειακής βίας αποτελεί πάγια προτεραιότητα της Κυβέρνησης. Διαθέτουμε, πια, το απαραίτητο νομικό οπλοστάσιο και τους υποστηρικτικούς θεσμούς για να περιορίσουμε στο ελάχιστο δυνατό τέτοιου είδους φαινόμενα», αναφέρουν πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ