NOS Hotel & Villas στην Σίφνο: Το ξενοδοχείο - trend για όλο το Αιγαίο - Οι πολυβραβευμένοι αρχιτέκτονες (φωτό)

Υπέροχο design και γαλήνη ...

Το SifNÓS ξεχωρίζει ανάμεσα στα νησιά των Κυκλάδων σε πολλές πτυχές!

 

 

Αντλώντας έμπνευση από τη διάλεκτο του νησιού, και συγκεκριμένα τον τρόπο με τον οποίο τα ονόματα των ανθρώπων κόβονται στη μέση στις καθημερινές συζητήσεις, το νέο έργο φιλοξενίας ονομάζεται NÓS, μια συντομευμένη εκδοχή του ονόματος του νησιού (Sif-NÓS). Περισσότερο από μια παιχνιδιάρικη συντομογραφία, το NÓS φέρει επίσης ένα βαθύ πνεύμα από μόνο του καθώς αντιπροσωπεύει τη λατινική αντωνυμία για «εμείς», «μας» ή «εμείς» και ως εκ τούτου μεταφέρει συνοπτικά την αίσθηση του ανήκειν στην καρδιά της εμπειρίας των επισκεπτών του ξενοδοχείου.


stayatnos.com

Το NÓS hotel & villas αποτελεί ένα ήσυχο καταφύγιο διακριτικής κομψότητας εμπνευσμένο από τη διαχρονική αυθεντικότητα του SifNÓS. Σχεδιασμένο με γνώμονα την οικειότητα, την ηρεμία και την κομψότητα, το NÓS είναι ένα γαλήνιο καταφύγιο εμποτισμένο με τη παραδοσιακή χάρη και τη χειροποίητη φινέτσα του νησιού, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το όμορφο φυσικό περιβάλλον με τη μέγιστη άνεση.

Φωτεινοί και ευρύχωροι χώροι που ανοίγουν σε απομονωμένες αυλές, βεράντες και μπαλκόνια για άνετους εσωτερικούς χώρους.

Προσφέρει ακόμη, εποχική εξωτερική πισίνα, δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, γυμναστήριο και κήπο, δωρεάν Wi-Fi, υπηρεσία δωματίου, 24ωρη ρεσεψιόν, βραδινή ψυχαγωγία και υπηρεσία θυρωρείου.

Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν κλιματισμό, καθιστικό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης με δορυφορικά κανάλια, θυρίδα ασφαλείας και ιδιωτικό μπάνιο με ντους, δωρεάν προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρα μαλλιών. Ορισμένα δωμάτια του NOS Hotel & Villas έχουν θέα στη θάλασσα, ενώ όλα περιλαμβάνουν καφετιέρα. Τα δωμάτια περιλαμβάνουν κλινοσκεπάσματα και πετσέτες.

Στο ξενοδοχείο λειτουργεί εστιατόριο που σερβίρει αμερικανική, γαλλική και ελληνική κουζίνα. Κατόπιν αιτήματος, προσφέρονται επιλογές για χορτοφάγους, vegan και χωρίς γλουτένη.

 

 

 

 

 

 

Ο ιδιοκτήτης, Βασίλης Κουτρούλης, επιστράτευσε την K-Studio, των Δημήτρη και Κωνσταντίνου Καραμπατάκητους αρχιτέκτονες που βρίσκονται πίσω από μερικά από τα πιο μοντέρνα έργα φιλοξενίας της χώρας, και προσέλαβε τον Αθηναγόρα Κωστάκο, έναν διάσημο σεφ, για να δημιουργήσει το μενού του εστιατορίου του ξενοδοχείου.

 

 

Τα πρωτότυπα έργα τέχνης της Joanna Burtenshaw μεταφέρουν τη δυναμικότητα του τόπου στο εσωτερικό κάθε δωματίου, ενώ οι οντάδες, τα καθιστικά και οι τραπεζαρίες στις βεράντες διπλασιάζουν την αίσθηση του χώρου προσφέροντας επιπλέον επιλογές χαλάρωσης και απομόνωσης ή συνάντησης με την παρέα.

Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ: stayatnos.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ