Αντίπαρος : Το hotspot του φετινού καλοκαιριού

To διαμάντι των Κυκλάδων, είναι το καινούριο hotspot του καλοκαιριού.

Κι όσο οι τουρίστες στριμώχνονται στην Καλντέρα για μια φωτογραφία από το ηλιοβασίλεμα, και στα beach bars της Μυκόνου για μια selfie, οι καλά γνωρίζοντες, έχουν μαρκάρει στο χάρτη τους, την Αντίπαρο.
Αγαπημένος προορισμός εγχώριων και διεθνών celebrities, φέτος το νησί έχει κατακλυστεί πιο πολύ από κάθε άλλη χρονιά, με τα καταλύματα να έχουν πληρότητα, πάνω από 90%, ακόμα και οι πιο ακριβές βίλες του νησιού. 

Από τον Μπαράκ Ομπάμα, την Μισέλ Ομπάμα και τους «ντόπιους» πια, Tom Hanks και Rita Wilson, να κάνουν βόλτα με ανέμελο καλοκαιρινό look στα σοκάκια, μέχρι την Claudia Schiffer να ψωνίζει στα υπέροχα μικρά μαγαζιά του νησιού, η Αντίπαρος κρατάει (ακόμα) το μποέμ Κυκλαδίτικο στυλ της, γοητεύοντας τους επισκέπτες της.

Barack Obama in Antiparos

Αυτό το μικρό διαμάντι των Κυκλάδων, σε απόσταση αναπνοής από Πάρο και Νάξο, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα μεγαλύτερα και πιο τουριστικά μέρη. 
Με εξαιρετικές επιλογές τόσο στο φαγητό όσο και στη διασκέδαση, με μοναδικά μονοπάτια για περπάτημα και jogging, αλλά και μαγευτικές παραλίες άλλες προσβάσιμες κι άλλες «κρυμμένες» έτσι που να χρειάζεσαι φουσκωτό για να φτάσεις, είναι μια επιλογή που καλύπτει όλα τα γούστα.

Και πού ξέρεις; Στο επόμενο σοκάκι, μπορεί να συναντήσεις τον Mathew McConaughey, να τα λέει με τον Harrison Ford.  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ