Μεθυσμένος σκότωσε σε μπαρ 11 ανθρώπους - Έριξε μολότοφ & πήρε φωτιά (φωτό - βίντεο)

Ο μεθυσμένος νεαρός πέταξε αυτοσχέδια εμπρηστική βόμβα...

Οι αρχές του Μεξικού ανακοίνωσαν ότι συνέλαβαν έναν άνδρα που θεωρείται ύποπτος ότι έβαλε σκόπιμα φωτιά σε μπαρ, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 11 άνθρωποι.

To περιστατικό έλαβε χώρα κοντά στα σύνορα με την Αριζόνα, στην πολιτεία Σονόρα του Μεξικού.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στη 1:33 τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ένα μπαρ στο Σαν Λουίς Ρίο Κολοράντο, κοντά στη συνοριακή πόλη Σαν Λουίς των Ηνωμένων Πολιτειών της Αριζόνα, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του γενικού εισαγγελέα της Σονόρα.

Ένας 17χρονος και μια Αμερικανίδα υπήκοος ήταν μεταξύ αυτών που σκοτώθηκαν, δήλωσε ο Γκουστάβο Ρόμουλο Σάλας Τσάβες, γενικός εισαγγελέας της Σονόρα, σε συνέντευξη Τύπου το Σάββατο.

Οι μεξικανικές αρχές προσπαθούσαν ακόμη να επιβεβαιώσουν αν η γυναίκα που πέθανε είχε επίσης μεξικανική υπηκοότητα, δήλωσε ο Τσάβες.

Το CNN επικοινώνησε με το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ για σχόλια.

 

 

Το άτομο που θεωρείται ύποπτο για την πρόκληση της πυρκαγιάς, το οποίο σύμφωνα με τις αρχές είχε "υψηλό βαθμό μέθης", πέταξε ένα αντικείμενο με φωτιά στις πόρτες της επιχείρησης αφού το προσωπικό ασφαλείας τον απομάκρυνε από το κτίριο.

"Σύμφωνα με τις εκδοχές (από) διάφορους μάρτυρες, ο άνδρας δεν σεβόταν τις γυναίκες σε αυτό το μπαρ και τον έδιωξαν", σύμφωνα με την ανακοίνωση.

 

Το γραφείο του εισαγγελέα περιέγραψε το αντικείμενο που πετάχτηκε στο μπαρ ως "ένα είδος κοκτέιλ "μολότοφ", το οποίο προκάλεσε το περιστατικό"

Ο γενικός εισαγγελέας δήλωσε το Σάββατο ότι ο κύριος ύποπτος ανακρίνεται.

Τουλάχιστον έξι άτομα τραυματίστηκαν επίσης, σύμφωνα με τον Τσάβες. Ένα άτομο παραμένει στο νοσοκομείο, δύο πήραν εξιτήριο και τα άλλα τρία μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία των ΗΠΑ για θεραπεία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ