Good news: Παγκόσμιος πρωταθλητής στα 100μ. ο σπουδαίος Νάσος Γκαβέλας - Ο Ολυμπιονίκης παρά τα προβλήματα όρασης πάλι πρώτος (βίντεο)

Αμέτρητα συγχαρητήρια!

Αλλη μία μεγάλη επιτυχία για τον Νάσο Γκαβέλα που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ΑμεΑ, τερματίζοντας τα 100 μέτρα σε χρόνο 10.93.



Ο αθλητής του Νέστορα Κολοβού, με συνοδό τον Δημήτρη Χρυσάφη, έκανε σε έναν ακόμη μεγάλο αγώνα επίδειξη δύναμης, εξασφαλίζοντας με τον τίτλο του Παγκόσμιου πρωταθλητή και το εισιτήριο για τους Παραολυμπιακούς αγώνες του 2024, όπου θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στην κατηγορία Τ11.

Στον τελικό ο χρυσός παραολυμπιονίκης αν και χρεώθηκε με μια άκυρη εκκίνηση (επιτρέπεται ακόμη μία άκυρη στους ΑμεΑ), στη συνέχεια μπήκε δυνατά από την αρχή και με τον οδηγό του Δημήτρη Χρυσάφη έδειξαν ότι δεν θα χάσουν την ευκαιρία να στεφθούν και πρωταθλητές κόσμου. ‘Άλλωστε ήταν ο μόνος στην κούρσα που φέτος έχει κατέβει τα 11 δευτερόλεπτα και το πέτυχε μάλιστα στον ημιτελικό και το επανέλαβε και απόψε στον τελικό.

Το αργυρό μετάλλιο πήγε στη Ναμίμπια και τον Ανανίας Σικόνγκο με 11.11. και ρεκόρ Αφρικής και το βάθρο συμπλήρωσε ο Γάλλος Τιμοτέ Αντόλφ με 11.12, που αποτελεί την καλύτερη φετινή του επίδοση.

Παραπάνω θα δείτε μερικά κλιπ από παλαιότερους αγώνες του Νάσου Γκαβέλα. 

Διαβάστε ακόμη: Good News από τους Παραολυμπιακούς του Τόκιο: Οι "χρυσοί" Γκαβέλας & Γκαραγκάνης σημαιοφόροι στην τελετή λήξης - Χάλκινο μετάλλιο για την Αλεξάνδρα Σταματοπούλου

Ένα σπάνιο ταλέντο και παράδειγμα προς μίμιση. Ποτέ να μην το βάζεις κάτω και να αγωνίζεσαι για αυτό που αγαπάς!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ