Διάσημος καθηγητής του Harvard έρχεται στην Αθήνα και σας βοηθήσει να ενεργοποιήσετε τον εγκέφαλό σας στη δημιουργικότητα

Τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012, το CEO Clubs διοργανώνει Workshop & Forum στο ξενοδοχείο Hilton Athens, με θέμα “Walking in the Dark”. Κύριος ομιλητής θα είναι ο διεθνούς φήμης επιστήμονας Dr. Srini Pillay, πρωτοπόρος σε θέματα Νευροεπιστημών, κλινικός καθηγητής στο Harvard Medical School, CEO του Neurobusiness Group και πιστοποιημένος Coach υψηλόβαθμων στελεχών για πάνω από 10 χρόνια.

Τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012, το CEO Clubs διοργανώνει Workshop & Forum στο ξενοδοχείο Hilton Athens, με θέμα “Walking in the Dark”. Κύριος ομιλητής θα είναι ο διεθνούς φήμης επιστήμονας Dr. Srini Pillay, πρωτοπόρος σε θέματα Νευροεπιστημών, κλινικός καθηγητής στο Harvard Medical School, CEO του Neurobusiness Group και πιστοποιημένος Coach υψηλόβαθμων στελεχών για πάνω από 10 χρόνια. Ο Dr. Pillay ασχολείται εδώ και 18 χρόνια με την έρευνα του ανθρώπινου εγκεφάλου στο Harvard Medical School, με αποτέλεσμα να θεωρείται ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο στον τομέα αυτόν. Εφαρμόζοντας τις πλέον σύγχρονες μεθοδολογίες, έχει επηρεάσει πολλούς ηγέτες στο τρόπο που διαχειρίζονται τον φόβο και την πίεση στην καθημερινότητά τους. 

Το Workshop & Forum θα διαρκέσει μια ημέρα και χωρίζεται σε δύο μέρη:
Το πρωί θα διεξαχθεί Workshop αποκλειστικά για 50 CEOs με θέμα “Rewiring Your Innovation DNA”. Σε ένα ανασφαλές περιβάλλον όπως το σημερινό, οι περισσότερες επιχειρήσεις τείνουν να καταφεύγουν σε λύσεις χαμηλότερου ρίσκου. Ωστόσο, η καινοτομία είναι το κλειδί για να διαφοροποιηθεί μια εταιρία από τον ανταγωνισμό της. Για το σκοπό αυτό, ο Dr. Pillay, κατά τη διάρκεια του Workshop, θα συνεργαστεί στενά με τους συμμετέχοντες παρουσιάζοντας τις τεχνικές, με τις οποίες οι ηγέτες μπορούν να ενεργοποιήσουν τα “κυκλώματα” του εγκεφάλου και να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα τους.

Το απόγευμα θα ακολουθήσει Forum με θέμα “Brain-Based Strategies to Manage Risk in the Complete Unknown” στο οποίο θα λάβουν μέρος CEOs και Επιχειρηματίες μαζί με τις διοικητικές τους ομάδες. Εκεί, ο Dr. Pillay θα αναλύσει τις δυνατότητες του εγκεφάλου που θα βοηθήσουν στη διαχείριση του φόβου και του άγχους. Ελέγχοντας τους παράγοντες αυτούς, η εξεύρεση λύσεων σε περιπτώσεις αδιεξόδου αποδεικνύεται εφικτή και πραγματοποιήσιμη.

Στο τέλος του Forum, οι συμμετέχοντες θα έχουν εξοπλιστεί με τις πιο σύγχρονες μεθόδους της Νευροεπιστήμης έτσι ώστε να αξιοποιήσουν το μυαλό τους πιο αποτελεσματικά, αποδοτικά και παραγωγικά.

«Χρησιμοποιούσαμε στο παρελθόν εργαλεία για την ενδυνάμωση των μυών μας. Σήμερα χρησιμοποιούμε εργαλεία για τη ενδυνάμωση του μυαλού μας.»

-Bill Gates, Πρόεδρος της Microsoft

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ