Η Έλενα Τζαβαλιά με τα πιο iconic γυαλιά ηλίου - Η αποθέωση στα σχόλια (φωτό)

Αγαπημένο της αξξεσουάρ ...

Η Έλενα Τσαβαλιά έχει υπέροχο στυλ και αυτό δε μπορεί να το αμφισβητίσει κανείς!

Σε μία πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μας δείχνει ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ που επέλεξε να βάλει.

Ο λόγος για τα πιο iconic γυαλιά ηλίου που έχετε δει. Είναι μαύρα με έντονες γωνίες και ασημένιες λεπτομέρεις στο περίγραμμα τους.

 

 

Το μακιγιάζ της αγαπημένης ηθοποιού δε φαίνεται μέσα από τα γυαλιά αλλά μπορούμε να δούμε ότι φοράει ένα τέλειο nude κραγιόν.

Και φυσικά τα σχόλια έπεσαν βροχή λέγοντας της πόσο κούκλα είναι με αυτά τα γυαλιά!

Διαβάστε ακόμη: Επέτειος γάμου για τον Μάρκο Σεφερλή & την Έλενα Τσαβαλιά: «12 υπέροχα χρόνια! Και πάντα μαζί! Μέχρι τα βαθιά γεράματα» (φωτό & βίντεο)

Η Έλενα μάλλον έχει αδυναμία στα γυαλιά ηλίου καθώς και σε παλιότερα post μπορούμε να δούμε ότι πρόκειται για ένα αξεσουάρ που δεν αποχωρίζετε.

 

 

 

 

 

 

Να υπενθυμίσουμε ότι

Η Έλενα Τσαβαλιά (γεννημένη στις 16 Φεβρουαρίου 1964, Αθήνα) είναι Ελληνίδα ηθοποιός, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας.

 

 

Στις 15 Ιανουαρίου 1999 παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Αργύρη Τσέλλο. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο δύο χρόνια μετά.Το 2003 ξεκίνησε την σχέση της με τον επίσης ηθοποιό Μάρκο Σεφερλή. Το 2004, ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Χάρης. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε πέντε χρόνια μετά και συγκεκριμένα στις 3 Σεπτεμβρίου 2009.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ