Vintage pic: Η διεθνής Τζένη Καρέζη! Όταν πόζαρε με τους συμπρωταγωνιστές της στην ταινία "Μία σφαίρα στην καρδιά" (βίντεο)

Μία άλλη εποχή ...

Μία vintage φωτογραφία έφερε στο φως της δημοσιότητας η Έλενα Μακρή μέσα από το λογαριασμό της στο instagram!

Συγκεκριμένα, επρόκειτο για μία ασπρόμαυρη φωτογραφία με πρωταγωνιστές τη μοναδική Τζένη Καρέζη και τους συμπρωταγωνιστές της, τον Σάμι Φρέι και την Φρανσουάζ Αρντί.

 

 

Το 1965, ο Γάλλος σκηνοθέτης Zαν-Ντανιέλ Πολέ είχε έρθει στην Ελλάδα για να γυρίσει το φιλμ νουάρ «Μια σφαίρα στην καρδιά» που ήταν η πρώτη και μοναδική διεθνή συμμετοχή σε κινηματογραφική ταινία για την Τζένη Καρέζη.

Διαβάστε ακόμη: Γιορτινές, vintage pics από τον Κλεισθένη: Όταν η Τζένη Καρέζη στόλιζε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τους συμπρωταγωνιστές της

Την μουσική της ταινίας είχε συνθέσει ο Μίκης Θεοδωράκης. Το φιλμ έχει ξεκάθαρα ελληνική ατμόσφαιρα καθώς όχι μόνο γυρίστηκε στην Αθήνα αλλά σε αυτό συμμετείχαν ή έκαναν μικρά περάσματα και πολλοί άλλοι γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί, ανάμεσα τους ο Σπύρος Φωκάς, ο Βασίλης Διαμαντόπουλος αλλά και ο Σωτήρης Μουστάκας. Η ταινία για χρόνια θεωρείτο χαμένη μέχρι που αποκαταστάθηκε ψηφιακά το 2018 και προβλήθηκε ξανά στις αίθουσες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ