Το twitter κήρυξε το «α ρε γλέντια» με τις στυλιστικές επιλογές ή το ύφος των νεορκισθέντων - Ομόφωνοι έπαινοι στον Γιώργο Σταμάτη - Τι έκανε (φωτό)

Δεν άφησαν τίποτα ασχολίαστο ...

Αν κάποιος βρεθεί στο στόχαστρο του ελληνικού twitter δύσκολα ξέφευγει, και αυτό το ένιωσαν για τα καλά πολλοί από τους νέους βουλευτές που ορκίστηκαν χθες. Τα περισσότερα memes «γέννησε» η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία εμφανίστηκε στη Βουλή πολύ πιο αυστηρή σε σχέση με τις καρδούλες που έστελνε το προηγούμενο διάστημα, ενώ από τις εμφανίσεις που σχολιάστηκαν περισσότερο ήταν αυτή της Τζώρτζιας Κεφαλά.

Αρκετά ήταν τα σχόλια και για άλλο ένα μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας, του προέδρου του ΣΕΗ, Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος επέλεξε ένα ιδιαίτερο πουκάμισο για την πρεμιέρα του στη Βουλή.

Διαβάστε ακόμη: Ζωή Κωνσταντοπούλου: Με το σύντροφό της στη Βουλή - Το γιλέκο του Καραναστάση & το εμπριμέ πουκάμισο του Μπιμπίλα (φωτό - βίντεο)

Οι χρήστες του Twitter είχαν εγκωμιαστικά σχόλια για την εμφάνιση της Δόμνας Μιχαηλίδου αλλά και για την επιλογή του Γιώργου Σταμάτη (ΝΔ) να προσέλθει στην ορκωμοσία με δύο άτομα με προβλήματα όρασης προκειμένου να συμβολίσει την ανάγκη πρόσβασης παντού για όλους.

Διαβάστε ακόμη: Dress code στη Βουλή: Το έξωμο κόκκινο της συζύγου του Κωστή Χατζηδάκη, Πόπης Καλαΐτζή - Ντυμένη ήλιος η Έλενα Ακρίτα (φωτό - βίντεο)

Από το «ραντάρ» του twitter δεν ξέφυγε η μοναξιά του Δημήτρη Τζανακόπουλου από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με τον Πάνο Ρήγα αλλά και το χειροφίλημα του Διονύση Χατζηδάκη της ΝΔ στην Όλγα Γεροβασίλη του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ