Μαρέβα Μητσοτάκη: Η πρώτη της ανάρτηση με ένα τρυφερό οικογενειακό ενσταντανέ - "Συγχαρητήρια Κυριάκο, τα κατάφερες!" (φωτό)

Δείτε τα γλυκά λόγια που έγραψε η σύζυγος του πρωθυπουργού

Την πρώτη της ανάρτηση μετά την επανεκλογή του συζύγου της, Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα όμορφο ενσταντανέ από την ορκωμοσία του πρωθυπουργού με εκείνη, τον Κυριάκο και τα παιδιά τους, Σοφία, Δάφνη, Κωνσταντίνο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Διαβάστε ακόμη: Συγχαρητήριο μήνυμα Βαρθολομαίου στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο σας προς όφελος του ελληνικού λαού»

Μάλιστα, συνόδευσε τη φωτογραφία με τρυφερά λόγια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη με βασικό όλων την υπερηφάνεια που νιώθει για εκείνον.

Διαβάστε ακόμη: Ορκωμοσία νέας Κυβέρνησης: Νήπια, δεσποινίδες, μικροί κύριοι αλλά & το μωρό στην αγκαλιά του Κυρανάκη (φωτό)

"Συγχαρητήρια Κυριάκο! Τα κατάφερες! Χάρη στην πειθαρχία, τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητά σου! Η σκληρή δουλειά – ακούραστα για τέσσερα χρόνια - η αγάπη σου για την προσφορά και η ανθρωπιά που σε διακρίνει σε οδήγησαν για άλλη μια φορά στον στόχο σου! Θα είμαστε πάντα εκεί για σένα, Κυριάκο. Πάντα περήφανοι!♥️ Congratulations Kyriakos! You made it! Four years of hard work discipline commitment and perseverance! Truly admirable. We are very proud and will always be there for you!♥️". έγραψε στη λεζάντα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ