Μαρέβα Μητσοτάκη: Με casual εμφάνιση στην ομιλία του συζύγου της, Κυριάκου Μητσοτάκη - Τι φόρεσαν οι Νίκη Κεραμέως & Όλγα Κεφαλογιάννη; (φωτό)

Ποια πρόσωπα έδωσαν το "παρών";

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε χθες στην πλατεία Συντάγματος ενόψει της τελευταίας ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη πριν τις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

Διαβάστε ακόμη: Ολοκληρώθηκε η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πλατεία Συντάγματος - "Ζητάμε την εντολή του λαού για μια αυτοδύναμη Ελλάδα" (φωτό - βίντεο)

Το "παρών" έδωσαν πρώην και νυν πολιτκά πρόσωπα, συγγενείς και φίλοι.

Φυσικά, πρώτη από όλους στάθηκε η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ, Μαρέβα Μητσοτάκη με μία casual εμφάνιση, φορώντας ένα γκρι κοντομάνικο μπλουζάκι και έχοντας κάνει ένα ελαφρύ μακιγιάζ.

Με την παρουσία τους τίμησαν τον κ. Μητσοτάκη, επίσης, η υπουργός Παιδέιας, Νίκη Κεραμέως επιλέγοντας ένα μπλε ηλεκτρίκ μακρυμάνικο t-shirt και ένα τζιν αλλά και η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη στο πλευρό του συζύγου της Μίνωα Μάτσα.

Διαβάστε ακόμη: Νίκη Κεραμέως στο eirinika: Είμαι οργανωτική και μεθοδική, αλλά και συγκεντρωτική – Εξαντλώ τον εαυτό μου και τους γύρω μου (φωτό)

Για την περίσταση αυτή προτίμησε ένα λευκό πουκάμισο συνδυάζοντας το με ένα ιδιαίτερο μακρυ κολιέ.

Παρόντες ήταν ακόμη, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, η Μπέσυ Αργυράκη, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ