Απίστευτο κι' όμως Ελληνικό: Ασθενής εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στα επείγοντα - "Δεν έβρισκε τραυματιοφορέα"

 O οδηγός αυτός επέμενε ότι δικαίως μπήκε μέσα στο νοσοκομείο με όχημα το οποίο πάρκαρε κλείνοντας τον διάδρομο που περνάνε τα φορεια.

Απίστευτο κι όμως ελληνικό... Ένας ασθενής, έφτασε στο ΚΑΤ και περίμενε να βρεθεί τραυματιοφορέας για να τον βοηθήσει στη μετακίνησή του.

Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, την ώρα που έφτασε ο εν λόγω ασθενής κι έτσι αποφάσισε να πάει μόνος του στα επείγοντα. Για να ακριβολογούμε, όχι εντελώς μόνος του, αλλά με το... αυτοκίνητό του!

Ο ασθενής μπήκε στο εσωτερικό του νοσοκομείου με το αυτοκίνητό του μάρκας Smart και πάρκαρε σε εσωτερικό χώρο του νοσοκομείου, ισχυριζόμενος ότι δεν υπήρχε τραυματιοφορέας να τον βοηθήσει!

Η φωτογραφία με το όχημα να βρίσκεται στον εσωτερικό χώρο του νοσοκομείου κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια.

Η ΠΟΕΔΗΝ επιβεβαίωσε το περιστατικό, το οποίο όπως αναφέρει σημειώθηκε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες.

Ο ασθενής φέρεται να έφτασε με το όχημά του μέχρι το χώρο διαλογής του νοσηλευτικού ιδρύματος, ενώ φέρεται να εκνευρίστηκε γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμος τραυματιοφορέας. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο ασθενής φέρεται να ήταν υπέρβαρος, ενώ τελικά το πρόβλημα διευθετήθηκε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ