Κατερίνα Παναγοπούλου: «Υπάρχει η στρεβλή εντύπωση ότι στο δελτίο πρέπει να είσαι αυστηρός - Nα σταματήσει η στοχοποίηση του Τύπου» (βίντεο)

Η Κατερίνα Παναγοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε για την ζωή της, τα επαγγελματικά της αλλά και για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε καλεσμένη σήμερα 17/6 η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega περιέγραψε καρέ καρέ μία δύσκολη στιγμή που είχε στον αέρα του κεντρικού δελτίου που παρουσιάζει Παρασκευή - Κυριακή.

«Την προηγουμένη βδομάδα στο δελτίο ειδήσεων μου έφυγε όλο το autocue, πήγα τίτλους τέλους. Ήταν μία καταστροφή. Άρχισα να λέω ό,τι θυμόμουν. Την βλακεία την έκανα εγώ γιατί αντί να κάνω μία ήπια κίνηση με τη συσκευή που ρυθμίζει το autocue, έκανα μία απότομη και έφυγε όλο. Μετά λες ό,τι θυμάσαι. Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να κάνεις ταυτόχρονα, σου μιλάνε και πρέπει να ρυθμίσεις πολλά άλλα. Το «αστείο» είναι ότι έχουμε μπροστά μας ένα IPad που λέει τι έχει μπροστά σου το δελτίο αλλά επειδή έχεις την ασφάλεια, δεν το γυρνάμε εκεί που θέλουμε», είπε αρχικά η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου είπε στη συνέχεια: «Νομίζω ότι αυτολογοκρινόμαστε και αυτοπεριοριζόμαστε. Υπάρχει μία στρεβλή εντύπωση ότι όταν λες δελτίο πρέπει να είσαι αυστηρός, πρέπει να είσαι με σηκωμένο το φρύδι, να έχεις πολύ στιβαρό ύφος και να μην αφήνεις τίποτα να πέφτει κάτω. Θεωρώ ότι πρέπει να είσαι λίγο πιο ανθρώπινος, και να δείξεις τα συναισθήματά σου».

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Παναγοπούλου: ''Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που σηκώνει κύπελλα στα γήπεδα και στην TV'' (φωτό)

Η Κατερίνα Παναγοπούλου ανέφερε επίσης: «Με ενοχλεί όταν βλέπω πολιτικούς, να στοχοποιούν δημοσιογράφους. Να προσπαθούν, για να σε απονομιμοποιήσουν, να σου πουν ότι είναι στημένο όλο αυτό. Εκεί το δείχνω πάρα πολύ. Η στοχοποίηση του Τύπου είναι για άλλα καθεστώτα, εκεί με ενοχλεί πάρα πολύ. Οι πολιτικοί θα πρέπει να κοιτούν τα δικά τους λάθη, και εμείς οι δημοσιογράφοι φυσικά. Αυτή η στοχοποίηση του Τύπου πρέπει να λάβει τέλος κάποια στιγμή».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ