Η Ελεονώρα Ζουγανέλη στο αγαπημένο της ξενοδοχείο - Ποιο είναι; Στην Αστυπάλαια! Εκεί που για αυτήν "Σταματάει ο χρόνος" (φωτό)

Υπέροχο backround ...

Την Αστυπάλαια επισκέφθηκε η Ελεονώρα Ζουγανέλη αφήνοντας πίσω για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ώστε να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα ενός ειδυλλιακού νησιού.

Σε φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram της η τραγουδίστρια, μοιράζεται με τους ακολούθους της τις στιγμές ξεγνοιασιάς στο νησί, με φανερά αέρινη διάθεση.

Με καλοκαιρινό look επιδεικνύει τις ομορφιές της Αστυπάλαιας και συγκεκριμένα του αγαπημένου της ξενοδοχείου που επιλέγει κάθε φορά που πηγαίνει στο όμορφο αυτό νησί. 

Η τραγουδίστρια εμεινε στο ξενοδοχείο Chrysalis Boutique Hotel.

"Πάντα ψάχνω έναν χώρο που να σταματάει τα πάντα. ?? Νομίζω πως τον έχω βρει… ? Στην φίλη μου πια…. την Μαρία από την Αστυπάλαια - όπως την έχω αποθηκεύσει και στο κινητό μου από τότε! ? Πόσο σας ευχαριστώ για την φιλοξενία! ??". έγραψε στη λεζάντα.

Τοπία με θέα το απέραντο γαλάζιο, σε συνδυασμό με το λευκό και τη θάλασσα, πρωταγωνιστούν στο πλάνο.

Διαβάστε ακόμη: Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Όσα είπε για το διαζύγιο της - ''Ένας χωρισμός είναι ίδιος για όλους, δεν έχω κάτι να κρύψω''

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη στη μια φωτογραφία επιλέγει να σταθεί σε μια κούνια με φόντο την υπέροχη θέα και σε άλλη μας δείχνει το εσωτερικό του δωματίου της που είναι πραγματικά υπέροχο!
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ