Καγιά, Καινούργιου, Οικονομάκου, Μπόμπα επιλέγουν μαγιό - Τα χρώματα & οι τάσεις του καλοκαιριού (φωτό)

Μύρισε καλοιακίρι!

Το καλοκαίρι πλέον είναι εδώ! Μπορεί ο καιρός κάποιες φορές να μην είναι σύμμαχος αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να κάνουμε μία εξόρμηση στην παραλία.

Οι αγαπημένοι μας celebrities δε δίστασαν να φορέσουν το μαγιό τους και να βουτήσουν στα υπέροχα γαλάζια νερά.

Είδαμε σχέδια που όλες θέλουμε να φορέσουμε φέτος από μπικίνι μέχρι ολόσωμα! Μπορούμε να πάρουμε έμπνευση από το στυλ του κάθε επώνυμου.

Μία βόλτα στα social media τους αρκεί για να μας πείσει!

Για παράδειγμα η Ζέτα Μακρυπούλια! Ανέβασε φωτογραφία για την οποία πόζαρε στη Ρούλα Ρέβη με ένα ολόσωμο κατάλευκο μαγιό το οποίο εκτός από το γεγονός ότι της πάει πολύ, είναι και άκρως εντυπωσιακό. Είναι halter-neck και έχει χοντρή ύφανση ώστε να μην «φεγγίζει» καθώς το λευκό μαγιό μπορεί να αποδειχτεί... καταστροφή όταν βραχεί.

Η Αθηνά Οικονομάκου από την πλευρά της δεν λέει όχι ούτε σε ψηλόμεσα μπικίνι που μας θυμίζουν τη δεκαετία του '60, ούτε σε ολόσωμο μαύρο μαγιό με ανοίγματα και εντυπωσιακό μπούστο.

Η Χριστίνα Μπόμπα όμως λέει «ναι» στα πιο φανταχτερά μπικίνι καθώς ανέβασε φωτό όπου ποζάρει με παγιετέ μαγιό σε απλό όμως σχέδιο.

Η Μαρία Κορινθίου πάλι φρόντισε να επιλέξει το ιδανικό για την ίδια μπικίνι σε κατακόκκινο και μιας και είναι μελαχρινή έκανε το απαραίτητο contrast για να ξεχωρίζει στην παραλία το φετινό καλοκαίρι. Μάλιστα, το μαγιό της «στολίζεται» και από υφασμάτινες ροζέτες, γεγονός που το κάνει μοναδικό.

Η πάντα εντυπωσιακή Κατερίνα Καινούργιου προ ημερών ανέβασε μία πραγματικά υπέροχη φωτό της με μαγιό για την οποία κέρδισε πολλά likes. Βρέθηκε στην Αίγινα για τον γάμο των φίλων της Πάνου Μουζουράκη και Μαριλού Κόζαρη και φωτογραφήθηκε δίπλα στο κύμα με ένα μπικίνι που... κόβει την ανάσα. Ήταν σε λεμονί χρώμα (πολύ έντονο κίτρινο) και διέθετε τέλειο σχέδιο που αναδεικνύει τη γυναικεία σιλουέτα, ειδικά όταν αγγίζει την τελειότητα όπως αυτή της Κατερίνας.

Η Τόνια Σωτηροπούλου φέτος προτιμάει τα animal print μπικίνι με χοντρό bottom και απλό top που ομολογουμένως της πάει πολύ.

Τέλος, η Βίκυ Καγιά η οποία επιμένει στο all time classic και την απλότητα και είναι λογικό όταν διαθέτει τόσο ωραίο κορμί. Ένα μαύρο ολόσωμο με λεπτή τιράντα είναι ό,τι πρέπει για όλες τις ώρες της ημέρας στην παραλία και η όμορφη παρουσιάστρια φυσικά και το υποστηρίζει ως την απόλυτη επιλογή για το φετινό καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ