Απόδραση του Αγίου Πνεύματος στην μαγευτική Άνδρο - Στο νησί των εραστών της τέχνης

Η Άνδρος είναι ένα μοναδικό νησί των Κυκλάδων....

Οι εραστές της τέχνης λατρεύουν την Άνδρο για το μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, οι φυσιολάτρες δεν αλλάζουν τα μονοπάτια της για τίποτα στον κόσμο και οι όσοι αγαπούν την παραδοσιακή κουζίνα δεν αντιστέκονται στην ανδριώτικη φουρτάλια!

Η Άνδρος έχει κάτι για τον καθένα και εμείς ταξιδεύουμε για να ανακαλύψουμε τους δικούς μας ξεχωριστούς λόγους!

Δείτε εδώ όλο το πακέτο και κλείστε θέση! 

4 ημέρες / 3 νύχτες

από 330€/ ανά άτομο

4 μέρες με πλοίο  Άνδρος – Μπατσί - Χώρα - Μονή Παναχράντου - Χωριά Κορθίου – Στραπουργιές - Αποικία - Μένητες – Μονή Αγίας Μαρίνας – Γαύριο Διαμονή στο PARADISE ART Hotel 3* sup στη Χώρα της Άνδρου με ημιδιατροφή καθημερινά. 

manessistravel

Πρόγραμμα εκδρομής

  • 1ηΜΕΡΑ

    Αθήνα - Ραφήνα – Άνδρος – Μπατσί - Χώρα

    Συγκέντρωση στην Αθήνα και αναχώρηση οδικώς για το λιμάνι της Ραφήνας, από όπου θα σαλπάρουμε για την «καπετάνισσα» Άνδρο. Φτάνουμε στο Γαύριο, το λιμάνι του νησιού, από όπου αναχωρούμε οδικώς για το γραφικό Μπατσί, για πολλούς το πιο όμορφο χωριό της Άνδρου. Θα κάνουμε στάση για καφέ απολαμβάνοντας τη θέα στη θάλασσα, και συνεχίζουμε για την Χώρα της Άνδρου. Οικισμός...

  • 2ηΜΕΡΑ

    Μονή Παναχράντου - Χωριά Κορθίου – Στραπουργιές

    Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση με πρώτο μας σταθμό στη Μονή Παναχράντου, το πιο σημαντικό προσκύνημα της Άνδρου. Γαντζωμένη στις βραχοπλαγιές του βουνού, ανάμεσα σε απρόσιτα ασκηταριά και σπηλιές, το μοναστήρι είναι ένα αληθινό φρούριο, με εξαιρετικά κειμήλια όπως η κάρα του Αγίου Παντελεήμονος και η εικόνα της Παναγίας, έργο (κατά μία εκδοχή) του Ευαγγελιστή Λουκά. Σειρά στο..

  • 3ηΜΕΡΑ

    Εκδρομή στην Τήνο

    Μπουφέ-πρόγευμα και ελεύθερη ημέρα στη Χώρα. Προαιρετικά, για όσους το επιθυμούν (και καιρού επιτρέποντος), παρέχεται η δυνατότητα ημερήσιας εκδρομής στη γειτονική Τήνο, για προσκύνημα στην Παναγία αλλά και για εξερεύνηση στο νησί πραγματοποιώντας τον γύρο της Τήνου. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας στη Χώρα και το βράδυ δείπνο σε τοπικό εστιατόριο.

  • 4ηΜΕΡΑ

    Αποίκια - Μένητες - Μονή Αγίας Μαρίνας - Γαύριο - Ραφήνα - Αθήνα

    Μπουφέ-πρόγευμα και αναχώρηση για το χωριό Αποικία, το πράσινο χωριό με τα πολλά τρεχούμενα νερά, όπου θα δούμε και την περίφημη πηγή Σάριζα και το εμφιαλωτήριο νερού, πριν συνεχίσουμε για το μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας, καστρομονάστηρο του 14ου αι. Θα επισκεφθούμε επίσης το γειτονικό χωριό Μένητες (ή Μαίνητες), με την χαρακτηριστική κρήνη, ένα από τα σύμβολα του νησιού, με τις...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ