Πατρίκιος Κωστής: Ήταν πολύ δύσκολο στην καραντίνα με την τηλεργασία στα σχολεία - Ο ηθοποιός που έγινε δάσκαλος θυμάται τους δύσκολους μήνες του "εγκλεισμού" (βίντεο)

Ο δημοφιλής ηθοποιός - δάσκαλος μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα μαθήματα την περίοδο της καραντίνας.

Ο Πατρίκιος Κωστής βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» προκειμένου να συναντήσει τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά το μεσημέρι της Τρίτης στην ΕΡΤ. Ο ηθοποιός μίλησε για τον διπλό του επαγγελματικό ρόλο μιας και ασχολείται χρόνια με τον χώρο της εκπαίδευσης.

Ο ηθοποιός μιλά για το ρόλο του δασκάλου
«Ήταν πολύ δύσκολο στην καραντίνα με την τηλεργασία στα σχολεία. Εγώ τότε είχα την πρώτη τάξη του δημοτικού, το οποίο είναι πολύ δύσκολο γιατί εκεί βάζεις και τους γονείς μέσα θέλοντας και μη. Λειτούργησε πάρα πολύ το ότι το πιστέψαμε, ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να προσεγγίσουμε τα παιδιά και να είμαστε μαζί με τα παιδιά».

 

 

Διαβάστε ακόμη: Μα πολύ γέλιο στην παράσταση: "Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή..." - Με Μάλφα, Μουτίδου, Διαβάτη

«Πολλές εργατοώρες προσωπικής δουλειάς. Δηλαδή το ότι μπορεί κάποιος δάσκαλος να μην ξέρει τόσο καλά το ίντερνετ, έπρεπε μετά το κλείσιμο του μαθήματος χαιρετώντας τα παιδιά του να κάτσει και να δουλέψει πράγματα. Επίσης, ο τρόπος εκφοράς του λόγου αλλάζει γιατί δεν είσαι μέσα στην τάξη και δεν έχεις αυτό το δια ζώσης, αλλά έχεις το από μακριά. Οπότε όλο αυτό πρέπει να το διαφοροποιήσεις».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ