Donatella Versace & Dua Lipa: Ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μία εκπληκτική κολεξιόν - Τι παρουσίασαν στις Κάννες (φωτό - βίντεο)

Η κολεξιόν είναι διαθέσιμη στο Versace.com

Στις Κάννες παρουσιάστηκε η νέα συλλογή «La Vacanza» των Ντονατέλα Βερσάτσε και Ντούα Λίπα.

 

 

 

 

"Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι μαζί σας αυτή την απίστευτη καμπάνια. Η Dua και εγώ πήγαμε στην Ίμπιζα για να δημιουργήσουμε εικόνες που ζωντανεύουν ένα έργο φτιαγμένο με αγάπη και φιλία. Ελπίζουμε να διασκεδάσετε φορώντας αυτήν τη συλλογή όσο και εμείς τη φτιάξαμε", έγραψε η Ντονατέλα Βερσάτσε.

 

 

 

 

Είναι γνωστό πως η Donatella Versace έχει στο παρελθόν συνεργαστεί με σχεδιαστές όπως ο Κιμ Τζόουνς και ο Κρίστοφερ Κέιν για την δημιουργία κολεξιόν για τον οίκο Versace. Tώρα όμως κάνει την αλλαγή και ενώνει τις δυνάμεις της με την τραγουδίστρια Nτούα Λίπα για την δημιουργία μίας συλλογής ρούχων με τίτλο “La Vacanza” δηλαδή οι διακοπές.

 

 

 

Η κεντρική ιδέα της συλλογή ήταν η αναβίωση εμβληματικών looks του οίκου σε μια updated και σύγχρονη εκδοχή, με τις δύο δημιουργούς να ψάχνουν μαζί στις φωτογραφίες και καμπάνιες του αρχείου, με πρωταγωνίστριες iconic supermodels των ‘90s, όπως η Ναόμι Κάμπελ, η Κρίστι Τέρλινγκτον, η Κλόντια Σίφερ και η Στέφανι Σέιμουρ.

Το αποτέλεσμα ήταν μια cruise collection φόρος τιμής στην κληρονομιά και την ιστορία του οίκου, από την εποχή που μεσουρανούσε ο αξέχαστος Gianni Versace έως τη σύγχρονη εποχή που η αδερφή του, Donatella, κρατά τα ηνία. Slip dresses, micro mini φούστες, άφθονα metallics, cowboy boots και στιλάτες τσάντες πέρασαν μπροστά από τα μάτια των τυχερών θεατών αναδεικνύοντας ένα αναπάντεχο fashion collab που πολλοί περίμεναν με ανυπομονησία.

Ο οίκος Versace είχε ανακοινώσει λίγες μέρες πριν ότι η Ντούα Λίπα (Dua Lipa) θα συνεργαστεί με τη Ντονατέλα Βερσάτσε στον σχεδιασμό της επερχόμενης συλλογής γυναικείων ενδυμάτων «La Vacanza». Η συλλογή ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστεί σε επίδειξη μόδας, στις Κάννες κατά τη διάρκεια του φημισμένου Φεστιβάλ Κινηματογράφου και τώρα είναι αμέσως διαθέσιμη σε καταστήματα και στο διαδίκτυο.

«Η συνεργασία με τη Dua Lipa σε αυτή τη συλλογή ήταν πολύ συναρπαστική και μου αρέσει η δυναμική μεταξύ μας. Η Dua είναι δυνατή, ατρόμητη και ελεύθερη και το δημιουργικό της όραμα είναι εξαιρετικό» αναφέρει σε ανακοίνωση η Ντονατέλα Βερσάτσε. «Θα αποτυπώσουμε αυτό το συναίσθημα και τα χρώματα εκείνης της εποχής του χρόνου με μια πραγματικά ιδιαίτερη επίδειξη μόδας στις Κάννες» διευκρινίζει.

Διαβάστε ακόμη: Η αυτοκρατορική εμφάνιση της Donatella Versace στο Μet Gala 2021 - Σκάει στα γέλια με τον Maluma (φωτό)

 

 

Οι δηλώσεις της Donatella και της Lipa: “Η Donatella κι εγώ έχουμε στενό δεσμό…”
Σε δήλωση της σχετικά με τη νέα κολεξιόν η Donatella Versace δήλωσε μεταξύ άλλων πως “Η Ντουά είναι δυνατή, άφοβη και ελεύθερη και το δημιουργικό της όραμα είναι εξαιρετικό. Το καλοκαίρι είναι μια σαγηνευτική περίοδος. Αυτό το συναίσθημα θα συλλάβει και η κολεξιόν μας καθώς και τα χρώματα της σεζόν, κάνοντας ένα πραγματικά ιδιαίτερο και φιλόξενο σόου μόδας στις Κάννες”.

 

 

Η Ντούα Λίπα με τη σειρά της δήλωσε “H Donatella κι εγώ έχουμε συνάψει μια τόσο στενή σχέση, έναν τόσο στενό δεσμό μέσα στα χρόνια και είμαι τόσο ευγνώμων για την υποστήριξη που έχω λάβει από εκείνη αλλά και από ολόκληρη την ομάδα της ήδη από την αρχή της καριέρας μου”.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ