Ιστορικό εξώφυλλο στο Sports Illustrated Swimsuit - Η Μάρθα Στιούαρτ, 81 ετών σέξι & όποιος αντέξει

Η 81χρονη Μάρθα Στιούαρτ σπάει όλα τα ταμπού....

Η Μάρθα Στιούαρτ έσπασε για άλλη μια φορά το διαδίκτυο, καθώς έγινε η γηραιότερη γυναίκα που φιγουράρει στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit τη Δευτέρα.

Αφού εντυπωσίασε τους θαυμαστές της με τις viral selfies της τα τελευταία χρόνια, η 81χρονη έδειξε τώρα το επληκτικό της σώμα, για την φωτογράφιση στο  Sports Illustrated Swimsuit 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VandyPop ? ? ? ? ? (@vandypop)

Η επιχειρηματίας - η οποία χαρακτήρισε "ιστορική" την πόζα για το περιοδικό, το οποίο κυκλοφορεί στα περίπτερα στις 18 Μαΐου - μπορεί να είναι όρθια με ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό με βαθύ ντεκολτέ, ενώ σε ένα άλλο η γκουρού του lifestyle χαμογελάει προς την κάμερα με ένα λευκό μαγιό και ένα πορτοκαλί σάλι.

Μια άλλη φωτογραφία δείχνει τη Μάρθα ξαπλωμένη στην παραλία με ένα μαύρο μαγιό με βολάν και ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο. 

Τέλος η τηλεπερσόνα βρίσκεται στο νερό φορώντας ένα ασημί μαγιό με φερμουάρ και τεράστια λευκά γυαλιά ηλίου, αναφέρει η Daily Mail.

«Όταν άκουσα ότι θα ήμουν στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit, σκέφτηκα: ‘Ω, αυτό είναι πολύ καλό, θα είμαι το γηραιότερο άτομο που νομίζω ότι έχει βρεθεί ποτέ σε εξώφυλλο του Sports Illustrated’» είπε. «Και δεν σκέφτομαι τόσο πολύ την ηλικία, αλλά σκέφτηκα ότι αυτό είναι κάπως ιστορικό.

Η ηλικία δεν είναι ο καθοριστικός παράγοντας όσον αφορά την φιλία ή την επιτυχία, αλλά το τι κάνουν οι άνθρωποι, πώς σκέφτονται οι άνθρωποι, πώς ενεργούν οι άνθρωποι, αυτό είναι το σημαντικό και όχι η ηλικία σου» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ