Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Οπλιστείτε με υπομονή για να φέρετε εις πέρας & το πιο δύσκολο καθήκον - Περισσότερη συγκέντρωση στους στόχους σας

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις...

Την Παρασκευή η Σελήνη εξακολουθεί το σύντομο ταξίδι της στο ζώδιο του Υδροχόου και στo διάβα της θα συναντήσει σε τετράγωνο τον Ουρανό και τον Ήλιο σχηματίζοντας το τελευταίο της τέταρτο. Σήμερα όμως επηρεαζόμαστε κι από το εξάγωνο ανάμεσα στον ανάδρομο Ερμή από τον Ταύρο με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Είναι η όψη της υπομονής για να φέρουμε εις πέρας και το πιο δύσκολο καθήκον, ενώ βοηθά να είμαστε λίγο πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους μας. Βοηθητική όψη για να βελτιώσουμε σχέσεις με μεγαλύτερους σε ηλικία ή ανθρώπους εξουσίας.

ΚΡΙΟΣ

Η Παρασκευή στρέφει την προσοχή σας κυρίως στο φιλικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Τους ανθρώπους ουσιαστικά που αποτελούν το δικό σας δίκτυο επαφών, τους οποίους μπορεί να προσεγγίζετε με μια πιο εξεταστική ματιά ειδικά αν υπήρχαν προβλήματα το τελευταίο διάστημα. Ίσως χρειάζεται να γίνει κι εκεί μια εκκαθάριση αν υπάρχει ας πούμε κάποιος συνεργάτης που δεν είστε ευχαριστημένοι από την απόδοση του ή σας φορτώνει και τις δικές του ευθύνες, ή ένα φιλικό σας πρόσωπο με το οποίο δεν βλέπετε πλέον να υπάρχουν οι δεσμοί αγάπης, κατανόησης και στήριξης που θα θέλατε. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τις συνέργειες. Αν έχετε μια καλή ιδέα είναι η κατάλληλη μέρα για να τη συζητήσετε και να έχετε υποστήριξη και αποδοχή από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Καλή μέρα για να δείτε και κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα μπορούσα να περιγράψω ως χαλαρή μέρα την Παρασκευή, καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο σε κόντρα με το ζώδιο σας και το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο σάς επιφορτίζουν με περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες είτε απέναντι στη δουλειά είτε απέναντι στο οικογενειακό σας περιβάλλον και το σπίτι. Μπορεί να έχετε κάποιες διαφορές στην αντίληψη ή στις αποφάσεις ανάμεσα σε σας και τους ανθρώπους που προΐστανται στη δουλειά σας. Δεν είναι όμως οι κατάλληλες μέρες για επιθέσεις και υψηλούς τόνους, γιατί εύκολα τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί με ανωτέρους, συνεργάτες και μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Αν αυτό που σας ανησυχεί τώρα είναι ένα οικονομικό θέμα μπορεί να υπάρχει μια θετική εξέλιξη. Δεν είναι απίθανο πάντως να επιφορτιστείτε με περισσότερη δουλειά αυτές τις μέρες.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ