Μαρία Σάκκαρη για Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Είναι το είδωλό μου" - "Το μήνυμά του να λειτουργήσει ως αφύπνιση"

«Είμαι χαρούμενη που κάποιος σαν κι αυτόν μίλησε για το τι σημαίνει να χάνεις ή να μην πιάνεις τους στόχους σου»

Η Μαρία Σάκκαρη επιστρέφει στη δράση το βράδυ του Σαββάτου (29/4) κόντρα στη Ρεμπέκα Μασάροβα για τον 3ο γύρο του τουρνουά τένις στη Μαδρίτης και στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου αναφέρθηκε στην τοποθέτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς στα πλέι οφ του ΝΒΑ από τους Μαϊάμι Χιτ που έκανε το γύρο του κόσμου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAKKATTACK (@mariasakkari)

«Είμαι χαρούμενη που κάποιος σαν αυτόν μίλησε γι’ αυτό και ίσως αυτό είναι μια αφύπνιση για όσους είναι εκτός αθλητισμού προκειμένου να καταλάβουν τι σημαίνει όταν χάνεις ή δεν επιτυγχάνεις τους στόχους σου, δεν είναι το τέλος του κόσμου», είπε από την ισπανική πρωτεύουσα η 27χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια τενίστρια, που έχει εξαιρετική σχέση με τον Γιάννη και μάλιστα τον χαρακτήρισε το είδωλό της.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Σάκκαρη: Γρήγορη στο τερέν, γρήγορη και στον δρόμο - Δείτε το αγαπημένο αυτοκίνητο της τεννίστριας (φωτό)

«Είμαι σίγουρη ότι είναι πολύ απογοητευμένος που δεν προχώρησαν, αλλά ο τρόπος που το χειρίζεται και η νοοτροπία του είναι κάτι πολύ ξεχωριστό», πρόσθεσε η Νο.9 τενίστρια στον κόσμο. «Γι’ αυτό είναι ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο και γι’ αυτό είναι το είδωλό μου. Διότι δεν είναι “freak” μόνο ως αθλητής, είναι “freak” και πνευματικά. Πάντα λέει ότι το τένις είναι το δυσκολότερο άθλημα και μου έχει μιλήσει γι’ αυτό, γενικά νομίζω ότι θαυμάζει τα ατομικά αθλήματα. Γι’ αυτό νομίζω ότι έχει βελτιωθεί τόσο πολύ, γιατί θεωρεί τον εαυτό του ως ένα ξεχωριστό άτομο μέσα σε μια ομάδα, επειδή ακριβώς κουβαλάει στις πλάτες του μια ομάδα. Το τένις είναι ένα άθλημα όπου χάνουμε κάθε εβδομάδα και πρέπει να προσπαθήσεις ξανά, να τα σβήσεις όλα και να ξεκινήσεις από το μηδέν».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ