Ο Τσίπρας αλλιώς: Μιλάει στο Happy Day – Αγκαλιά με το σκυλάκι, για τη σινεφίλ Μπέττυ, τους γονείς και τα παιδιά του (βίντεο)

Για τα παιδιά του, τη σύντροφό του Μπέττυ Μπαζιάνα, τον Παναθηναϊκό, το ψαροντούφεκο, μίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε μία διαφορετική συνέντευξη

Για τη σύντροφό του Μπέττυ Μπαζιάνα και τη σχέση του με τα παιδιά του μίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Ο κ. Τσίπρας εξομολογήθηκε ότι τον πρώτο ρόλο στο σπίτι τον έχει η σύντροφός του, καθώς εκείνος δεν μπορεί να βάλει όρια στα παιδιά. «Αν δεν είχε τον πρώτο ρόλο δεν θα πήγαιναν τα πράγματα καλά. Το ελάττωμά μου ως πατέρας είναι ότι έχω μια δυσκολία να βάλω τα όρια», είπε, ενώ προβάλλονταν οικογενειακές φωτογραφίες.

Τσίπρας: Η Μπέττυ με κατηγορεί ότι τα παιδιά πηγαίνουν συνεχώς αργοπορημένα στο σχολείο

«Έχω αναλάβει το πρωινό ξύπνημα των παιδιών. Ιδίως την περίοδο που ήμουν πρωθυπουργός γυρνούσα στη 1 τη νύχτα, δεν τα έβλεπα οπότε ανέλαβα να σηκώνω εγώ τα παιδιά, να τρώμε πρωινό, να φεύγουν στο σχολείο και μετά να φεύγω εγώ. Αυτός είναι και ο λόγος που με κατηγορεί συνεχώς ότι η Μπέττυ, ότι τα παιδιά πηγαίνουν συνεχώς αργοπορημένα στο σχολείο» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

 

 

Ο χάκερ Φοίβος-Παύλος

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε για τη «μάχη» που δίνουν με τα παιδιά τους για τις οθόνες. «Στο σπίτι δεν υπάρχει τηλεόραση, την έχουμε καταργήσει. Έχουμε έναν προτζέκτορα για ποδόσφαιρο ή ταινίες», ανέφερε και αποκάλυψε πώς πήραν την απόφαση.

«Την καταργήσαμε την περίοδο που θέλαμε να βάλουμε όριο όταν τα παιδιά έρχονται μετά το σχολείο στο σπίτι, και δεν είμαστε εκεί γιατί δουλεύουμε, να μην έχουν τη δυνατότητα να χαζεύουν στην οθόνη. Τότε η Μπέττυ έφερε να βάλει ένα πρόγραμμα στην οθόνη για γονικό έλεγχο, αλλά ο μικρός μας έχει βγει χάκερ. Κατάφερε βρήκε το σύστημα, το χάκαρε και το έβγαλε. Βρήκε τον ρυθμιστή στην τηλεόραση, τον ξήλωσε και συνεννοήθηκε με τον μεγάλο και τον έθαψαν σε μια γλάστρα στο μπαλκόνι.

 

 

Κάποια στιγμή το συνειδητοποιήσαμε και είπαμε καταργείται η τηλεόραση».

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε μεταξύ άλλων, ένθερμος υποστηρικτής του Παναθηναϊκού, όπως είναι και τα παιδιά του. «Είπα στην Μπέττυ ότι μπορείς να τα κερδίσεις όλα, αλλά ένα πράγμα δεν θα στο επιτρέψω, γιατί είναι Ολυμπιακός», δήλωσε.

 

 

Μιλώντας για το πώς του αρέσει να περνά τον χρόνο του μαζί με την σύντροφό του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι τους αρέσει ο κινηματογράφος και το θέατρο. Πρόσθεσε, δε, ότι λόγω των παιδιών στο δημοτικό πήγαινε σε πάρτι το σαββατοκύριακο. «Εμένα αυτό με βοηθούσε να ξεφύγω από τον φορμαλισμό, να ζήσω σαν κανονικός άνθρωπος».

Αλέξης Τσίπρας: Ίσως η Μπέττυ αποφάσισε να κάνουμε παιδιά όταν έμαθε για τη μητέρα της

Μιλώντας για το ζήτημα των απωλειών, ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ότι με την Μπέττυ Μπαζιάνα αποφάσισαν να κάνουν παιδιά όταν αρρώστησε με καρκίνο η μητέρα της.

 

 

«Γνωρίζαμε τον καρκίνο εδώ και 14 χρόνια και έδωσε μια πολύ γενναία μάχη. Της είχαν δώσει προσδόκιμο ζωής 3-4 χρόνια και έζησε 10 χρόνια παραπάνω. Ίσως αυτή η εξέλιξη στη ζωή της Μπέττυς ήταν η αιτία που αποφάσισε να κάνουμε παιδιά. Θυμάμαι ότι μόλις μάθαμε αυτό το αρνητικό μαντάτο πήρε την απόφαση να γίνουμε γονείς».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ