Πρίγκιπας Χάρι: Με... κιάλια θα παρακολουθήσει τη στέψη του πατέρα του, Καρόλου - Θα «καθίσει 10 σειρές πίσω» από τους άλλους βασιλικούς

Το κλίμα θα είναι ψυχρό...

Λίγες ημέρες έχουν απομείνει μέχρι τη στέψη του βασιλιά Καρόλου, με τα βλέμματα να στρέφονται στο Λονδίνο και τα δημοσιεύματα για τη σχέση των βασιλικών με τον πρίγκιπα Χάρι να «παίρνουν φωτιά».

Σύμφωνα με πηγή από το παλάτι, ο πρίγκιπας Χάρι θα καθίσει δέκα σειρές πίσω από τους άλλους ανώτερους της βασιλικής οικογένειας, προτού αναχωρήσει για τις ΗΠΑ προκειμένου να βρίσκεται στα γενέθλια του Άρτσι. Ο πρώην μπάτλερ, Πολ Μπάρελ, αναφέρει ότι ο δούκας του Σάσεξ μπορεί να έχει πολύ λίγο χρόνο για να μιλήσει με τον βασιλιά Κάρολο ή στον πρίγκιπα Γουίλιαμ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους. Πρόσθεσε, δε, ότι δεν υπάρχει «καμία πιθανότητα» συμφιλίωσης μετά το βιβλίο Spare και τις αποκαλύψεις.

 

 

Σύμφωνα με τον Μπάρελ, η επιλογή να κάτσει ο πρίγκιπας Χάρι στις πίσω θέσεις κατά τη διάρκεια της στέψης του βασιλιά Καρόλου θα ήταν χρήσιμη για να κάνει μια γρήγορη έξοδο, αν το επιθυμεί. «Δεν θέλει να περνά χρόνο με τους γύρω του. Φοβάμαι ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα συμφιλίωσης σύντομα. Νομίζω ότι θα τύχει μιας παγωμένης υποδοχής από τους Γουίνδσορς».

 

 

Ο Μπάρελ υποστηρίζει ότι ο πρίγκιπας Χάρι «δεν πρόκειται να μείνει εδώ», με ορισμένους να εικάζουν ότι το ταξίδι του στο Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσε να διαρκέσει μόλις 24 ώρες.

Ο πρίγκιπας Χάρι θα επιστρέψει σχεδόν αμέσως στις ΗΠΑ
Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο πρίγκιπας Χάρι έχει, ήδη, ενημερώσει τον βασιλιά Κάρολο ότι δεν θα παραστεί σε όλες τις εκδηλώσεις της στέψης, καθώς θέλει να επιστρέψει στην οικογένειά του, καθώς ο γιος του Άρτσι έχει γενέθλια.

Ο πρίγκιπας Χάρι θα παραστεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου δίχως την Μέγκαν Μαρκλ, όπως έγινε γνωστό στα μέσα Απριλίου από το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Πηγές ανέφεραν ότι υπήρξε ένα «υπερατλαντικό πινγκ πονγκ» μεταξύ του πρίγκιπα και του παλατιού προκειμένου να διευκρινιστεί ο ρόλος του και διάφορες λεπτομέρειες, όπως το πού θα κάτσει.

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Χάρι: Τον... έδωσε στεγνά φίλος της Μέγκαν! - "Παραδέχεται ότι του λείπει το σπίτι"

Από την άλλη, σύμφωνα με βασιλικούς εμπειρογνώμονες, η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να μη θέλησε να παρευρεθεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου γιατί δεν «ήθελε να παίξει το δεύτερο βιολί πίσω από την Κέιτ» και θα έδινε το παρόν μόνο εάν «της εξασφαλιζόταν μια εξέχουσα θέση».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ