Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Αύριο θα σχηματιστεί η πρώτη έκλειψη του 2023 και πιθανώς από σήμερα να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση ή μια πιο δύσκολη επικαιρότητα

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα;

Κι ενώ η Σελήνη βρίσκεται στον εξωστρεφή και δυναμικό Κριό, μια όψη δεσπόζει στη διάρκεια της μέρας. Αναφέρομαι φυσικά στην τυχερή όψη συνόδου που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία, που μπορεί να σημαίνει θετικές εξελίξεις για κάποιους εκπροσώπους του ζωδιακού. Βέβαια ο Δίας όπου παρεμβαίνει κάποιες φορές μας κάνει υπεραισιόδοξους κι αυτό θέλει λίγη προσοχή για να μην καταφύγουμε σε υπερβολές ή να υποσχεθούμε πράγματα που δεν θα καταφέρουμε να τηρήσουμε. 

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα με τη σύνοδο της Σελήνης από το ζώδιο σας με τον Δία είναι από τις θετικές του μήνα τόσο για θέματα που σχετίζονται με την προώθηση των επαγγελματικών σας, τη διαφήμιση της δουλειάς ή των ταλέντων σας, τις σπουδές, τις επαφές με ξένους ή εξωτερικό, το μέλλον σας γενικότερα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Στις καλές ειδήσεις της μέρας είναι ότι σχηματίζεται η σύνοδος Σελήνης-Δία, μια όψη που μπορεί να σας ευνοήσει τόσο σε θέματα οικονομικά όσο και σε θέματα σχέσεων, συνεταιρισμών, προσδιορισμού νέων στόχων σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Είναι μια πιο αισιόδοξη όψη που σας κάνει να νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κι ότι έχετε τη δύναμη να καταφέρετε πολλά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θετική η σημερινή μέρα καθώς σχηματίζεται η σύνοδος Σελήνης-Δία στον Κριό. Για σας τους Διδύμους η όψη αυτή θα μπορούσε να σημαίνει θετικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τους μελλοντικούς στόχους σας, τους φίλους, τους συνεργάτες, το κοινωνικό σας δίκτυο γενικότερα, αλλά και τις ομάδες που μπορεί να συμμετέχετε κι αφορούν στα κοινά ή τις όποιες δραστηριότητες μοιράζεστε με άλλους, καθώς η Σελήνη και ο Δίας βρίσκονται σε αυτόν τον τομέα στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο

 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ