Στέψη βασιλιά! Τελικά ο Κάρολος προσφέρει κλαδί ελιάς στον γιο του, '' άσωτο'' Χάρι & την Μέγκαν - τον συμπεριέλαβε στην επίσημη φωτό της τελετής

Σε μία ακόμη κίνηση καλής θέλησης προς τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν, προχώρησε ο Βασιλιάς Κάρολος.

Για να τονίσει την προσπάθειά του να εξομαλύνει τις οικογενειακές διχόνοιες, ο βασιλιάς Kάρολος συμπεριέλαβε μια φωτογραφία του Χάρι και της Μέγκαν στο επίσημο πρόγραμμα αναμνηστικών του παλατιού του Μπάκιγχαμ που θα συνοδεύει τη στέψη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

Δείτε επίσης: Βασιλιάς Καρόλος: Αυτή είναι η περιουσία του – Τα νούμερα που ζαλίζουν, ξεπερνά αυτή της Ελισάβετ

Το σπάνιο, ιδιωτικό οικογενειακό πορτρέτο τραβήχτηκε από τον βασιλικό φωτογράφο Chris Jackson με αφορμή τα 70ά γενέθλια του μονάρχη το 2018.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στους κήπους του Clarence House και δείχνει τον Κάρολο με τον πρίγκιπα Γεώργιο στα γόνατά του, την Καμίλα να αγκαλιάζει την πριγκίπισσα Σάρλοτ και την τότε δούκισσα του Κέιμπριτζ να κρατάει τον μικρό πρίγκιπα Λούη.

Πίσω από τον πάγκο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στέκεται δίπλα στον αδελφό του, ο οποίος έχει το χέρι του γύρω από την χαμογελαστή Μέγκαν.

Η ευτυχισμένη οικογενειακή φωτογραφία κρύβει το γεγονός ότι στο παρασκήνιο οι σχέσεις μεταξύ των έξι ενηλίκων κατέρρεαν, σύμφωνα με την Daily Mail. 

Instagram

Η Μέγκαν και η Κέιτ είχαν έρθει σε ρήξη για το φόρεμα της πριγκίπισσας Σάρλοτ και ο Χάρι κατηγορούσε ην οικογένειά του ότι δεν υποστήριζε αρκετά τη νέα του σύζυγο, την οποία παντρεύτηκε τον Μάιο του ίδιου έτους.

Ο Αρχιεπίσκοπος Τζάστιν Γουέλμπι, γράφοντας στο επίσημο πρόγραμμα αναμνηστικών της στέψης, είπε ότι ο Κάρολος θα αλλάξει τα «άμφια της θέσης και της τιμής» του με ένα απλό λευκό πουκάμισο για το ιδιωτικό χρίσμα κατά τη διάρκεια της τελετής της 6ης Μαΐου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ