Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Είναι μέρες που μπορεί πιο εύκολα να βγουν ζήλιες, να γίνουν παιχνίδια ελέγχου

Δείτε τις προβλέψεις της ημέρας...

Μια από τις πιο τυχερές αλλά και δυναμικές μέρες της Μεγάλης εβδομάδας είναι η Μεγάλη Τρίτη, καθώς έχουμε την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα για πρώτη φορά σε ζώδια του αέρα και κάποιες θετικές όψεις της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Ήλιο και τον Δία στον Κριό το πρωί.

Η μέρα κρύβει έντονες συγκινήσεις και δυνατά συναισθήματα, καθώς η κύρια όψη της είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που αφορά κυρίως τις ερωτικές αλλά και τις οικονομικές μας επιθυμίες. 

ΚΡΙΟΣ

Από σήμερα θα έχετε ακόμη ένα σύμμαχο για να σας δίνει θάρρος και αισιοδοξία στην καθημερινότητα σας. Αναφέρομαι στην είσοδο της Αφροδίτης στους φιλικούς σας Διδύμους που θα βοηθήσει να είστε πιο εξωστρεφείς αλλά να έχετε και καλύτερη διάθεση. Μέχρι τις 07/05 οι επαφές σας με τους άλλους, τα ταξίδια, οι έξοδοι θα διανθίζουν ευχάριστα την καθημερινότητα σας, ενώ με τον λόγο σας θα γοητεύετε τους άλλους. Με το τρίγωνο της Αφροδίτης προς τον Πλούτωνα σήμερα μια κουβέντα με ένα φίλο-η ή ένα συνεργάτη θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ευχάριστη κι όχι μόνο αυτό. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης από σήμερα το πρωί στους Διδύμους στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά και βοηθά να ενισχύσετε το εισόδημα σας, καθώς θα εμφανιστούν μέχρι τις 07/05 αρκετές ευκαιρίες.

Βέβαια μπορεί το ίδιο εύκολα να σας ανοίξει την όρεξη για έξοδα και σπατάλες προκειμένου να περάσετε καλά και να το ρίξετε έξω. Η κασέτα μέσα στο κεφάλι σας που επαναλαμβάνει το δίπτυχο επαγγελματικά-οικονομικά παίζει ακατάπαυστα τον τελευταίο καιρό, αλλά σήμερα προσπαθήστε να δείτε και άλλες διαστάσεις της δουλειάς σας που την κάνουν σημαντική για σας πέρα από τον βιοπορισμό, να δείτε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας αλλά από την πιο ανθρώπινη διάσταση. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας από σήμερα θα στρέψει την προσοχή σας στον έρωτα, τις σχέσεις και τα οικονομικά και θα είναι πραγματικά ένας φύλακας άγγελος για σας. Μέχρι τις 07/05 είναι ένα υπέροχο διάστημα για να ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας, να κάνετε κάποιες στιλιστικές αλλαγές, να επιδιώξετε περισσότερες επαφές με τους άλλους, αλλά και να απολαύσετε και κάποιες μέρες ξενοιασιάς. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ