Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Απριλίου στον άξονα Κριού-Ζυγού - Ας προσπαθήσουμε με αισιοδοξία και θετική διάθεση να ελαφρύνουμε λίγο!

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Σήμερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Απριλίου στον άξονα Κριού-Ζυγού. Αναλυτικά για την Πανσέληνο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Θα πρέπει να είμαστε όλοι λιγότερο παρορμητικοί και βιαστικοί, να προσέχουμε στις σχέσεις μας και κυρίως να αποφεύγουμε τις υπερβολές. Ταυτόχρονα σχηματίζεται η σύνοδος του Ήλιου με τον Χείρωνα, τον μικρό πλανητοειδή με τον τεράστιο συμβολισμό όμως στον κόσμο της αστρολογίας. Μπορεί αυτή η Πανσέληνος να αναδείξει προβλήματα, παράπονα, δυσκολίες, τραύματα που κρύβαμε στον τομέα των σχέσεων. Θα επηρεαστούν περισσότερο Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και ιδιαίτερα του δευτέρου δεκαημέρου. Η Πανσέληνος αυτή ξύνει πληγές, μεγεθύνει τις ανασφάλειες αλλά και τον θυμό μας για ό,τι δεν καταφέρνουμε να διαχειριστούμε στη ζωή μας. Από την άλλη ρίχνει φως στις σκιές και στα σκοτάδια της ψυχής δίνοντας μας μια μοναδική ευκαιρία να τα θεραπεύσουμε. Ας προσπαθήσουμε με αισιοδοξία και θετική διάθεση να ελαφρύνουμε λίγο!

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα σχέσεις, γάμος, συνεργασίες είναι ο τομέας που θα επηρεάσει η Πανσέληνος που σχηματίζεται απέναντι σας. Για κάποιους μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση στην προσωπική τους ζωή. Όχι γιατί απαραίτητα θα υπάρχει πρόβλημα με τον σύντροφο τους, αλλά μπορεί το πρόβλημα που απασχολεί το ταίρι τους να πιέζει κι εκείνους έμμεσα. Άλλοι ίσως αντιμετωπίσουν μια δύσκολη κατάσταση στο περιβάλλον εργασίας με τους συνεργάτες τους. Επειδή αυτό το φεγγάρι κάνει τους περισσότερους βιαστικούς, μπορεί να νιώσετε περίεργα ή αμήχανα. Αυτό δεν σημαίνει όμως αγαπητοί μου Κριοί ότι πρέπει να «ζήσετε» τα δράματα των άλλων ή ότι πρέπει να πάρετε αποφάσεις κάτω από την επιρροή μιας έντονης συναισθηματικής φόρτισης. Προσπεράστε, μην επηρεάζεστε και διατηρήστε όσο μπορείτε την ψυχραιμία σας. Διαφυλάξτε τα όρια σας και αποστασιοποιηθείτε. Προσοχή και σε θέματα υγείας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στον Ζυγό σήμερα φωτίζει τον τομέα της δουλειάς, των καθημερινών ρουτινών και της υγείας αγαπητοί μου Ταύροι, αλλά ακόμη και των κατοικίδιων σας. Είναι λοιπόν η στιγμή να ασχοληθείτε με όλα αυτά επισταμένως, να διορθώσετε τη συμπεριφορά και τις κακές σας συνήθειες αν μπορείτε, να ξεκινήσετε μια πιο υγιεινή διατροφή, ένα πιο χαλαρό αλλά αποτελεσματικό πλάνο άσκησης και γενικώς να κάνετε τη φυσική σας κατάσταση προτεραιότητα. Είναι ακόμη η στιγμή που πρέπει να δείτε λίγο πιο ουσιαστικά και τις επαγγελματικές σας σχέσεις με ανωτέρους, συναδέλφους και υφισταμένους. Ενδεχομένως να υπάρχει ένα «κλίμα» έντασης αυτές τις μέρες και για να γίνεστε ο αποδέκτης του θυμού ή των παραπόνων κάποιων ανθρώπων χωρίς καν να φταίτε εσείς οι ίδιοι. Θέστε τα όρια σας και μην χορέψετε στους ρυθμούς των άλλων. Προσπαθήστε να μην είστε αντιδραστικοί αλλά και υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας. Προσοχή και σε θέματα υγείας οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ