Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Είναι από τις μέρες που η καρδιά μας γίνεται πιο ευαίσθητη ειδικά στις προσωπικές μας σχέσεις

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας....

Καθώς η Σελήνη από τον Ζυγό σε όλη τη διάρκεια της μέρας ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την αυριανή Πανσέληνο σε αυτό το ζώδιο, τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα και τα λόγια μας φορτίζονται στον υπερθετικό βαθμό. Είναι από τις μέρες που η καρδιά μας γίνεται πιο ευαίσθητη ειδικά στις προσωπικές μας σχέσεις.

Καλά θα κάνετε να προσέξετε να μην έρθετε σε αντιπαραθέσεις για λόγους ξεκάθαρα υποκειμενικούς που έχουν να κάνουν με το γούστο, τις πολιτικές, θρησκευτικές, ιδεολογικές αντιλήψεις αλλά και τα οικονομικά, καθώς η κύρια όψη της Σελήνης σήμερα είναι το τετράγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη απέναντι στο ζώδιο σας ενεργοποιεί τον τομέα των σχέσεων και μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά μέσα σε μια κατάσταση αντιπαραθέσεων κυρίως με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς αύριο ολοκληρώνεται μια ιδιαίτερα έντονη Πανσέληνος στον Ζυγό. Ακόμη κι αν εσείς δεν έχετε διάθεση για αντιπαραθέσεις ή δεν έχει κι η άλλη πλευρά, ίσως ένα σχόλιο για μια απόφαση που έχετε πάρει μπορεί να κάνει τη συζήτηση να εξελιχθεί σε ένταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σχηματίζοντας απαιτητική όψη τετραγώνου με τον Άρη στον Καρκίνο τις πρωινές ώρες μπορεί να σας πετάξει εκτός προγράμματος και οργάνωσης όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις σας. Μπορεί να έχετε κάποιο θέμα με έναν συνεργάτη, ένα στενό συγγενικό σας πρόσωπο που οι διαφορετικές σας απόψεις να συγκρούονται. Το να προσπαθήσετε να πείσετε την άλλη πλευρά για το δικό σας δίκιο πιθανώς να είναι αδύνατο, ειδικά το πρωί της Τετάρτης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Ζυγό ετοιμάζεται να ολοκληρώσει αύριο την Πανσέληνο του Απριλίου και είναι θετική προς το ζώδιο σας, στρέφοντας την προσοχή σας στα θέματα της προσωπικής σας ζωής, στα παιδιά σας αν είστε γονείς ή στα δημιουργικά σας σχέδια. Όμως το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμα σας εξαιτίας κάποιας παρέμβασης από ένα άτομο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να πιεστείτε περισσότερο και σε μια φιλική σχέση σήμερα. 

Διαβάστε τις υπόλοιπες προβλέψεις στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ