Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα στα θέματα εργασίας και υγείας

Δείτε τις προβλέψεις της ημέρας

Η πιο σημαντική όψη της Δευτέρας είναι το τετράγωνο του Ερμή που περνά σήμερα στον Ταύρο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται ακόμη στη μηδενική μοίρα του Υδροχόου. Ο Ερμής στο σταθερό, πρακτικό και γήινο περιβάλλον του Ταύρου δίνει μια διαφορετική διάσταση στην επικοινωνία, στις δοσοληψίες, στις μετακινήσεις μας. Σε αυτή τη θέση ο Ερμής είναι πιο ρεαλιστής, δεν βιάζεται καθόλου, αλλά χάνει σε επίπεδο ευελιξίας πνεύματος και σε αντανακλαστικά.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στην Παρθένο στρέφοντας την προσοχή σας στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σας, στη δουλειά, σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Η κύρια όψη της μέρας είναι το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα. Ο Ερμής προχωρώντας στον Ταύρο θα συναντήσει σε όψη τετραγώνου πρώτη φορά τον Πλούτωνα που πέρασε στον Υδροχόο δημιουργώντας τάση για εντάσεις στην επικοινωνία, αρνητικές σκέψεις και εμμονές. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής παίρνει θέση στο ζώδιο σας σήμερα και αυτή τη φορά δεν θα μείνει τις συνήθεις είκοσι μέρες του αλλά μέχρι τις 10/06, καθώς θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο σας από τις 21/04 μέχρι τις 15/05. Αυτό σημαίνει σαφώς πιο έντονους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας, περισσότερο άγχος για να τα οργανώνετε όλα όπως θέλετε, αλλά και περισσότερες επαφές, μετακινήσεις, γνωριμίες. Σήμερα για πρώτη φορά ο Ερμής από το ζώδιο σας θα συναντήσει σε όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα, αλλά εσείς δεν είναι ανάγκη να επωμιστείτε όλα τα βάρη κυρίως στον χώρο της εργασίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής προχωρά σήμερα στον Ταύρο στον 12ο Ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας και στρέφει την προσοχή σας στον εαυτό σας και στις προτεραιότητες σας. Μέχρι τις 10/06 είναι μια περίοδος με μεγαλύτερη εσωστρέφεια στις σκέψεις σας τουλάχιστον, που πρέπει να εστιάσετε στις προσωπικές σας ανάγκες και να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, κάνοντας ίσως περισσότερη δουλειά με τον εαυτό σας. Είναι ακόμη μια πιο παρασκηνιακή περίοδος που δεν πρέπει να αποκαλύπτετε τα μυστικά σας ή αυτά που προετοιμάζετε.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ