Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ψάχνουμε κάτι διαφορετικό στην καθημερινότητα μας που θα μας συγκινήσει

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας....

Η Σελήνη από τον Καρκίνο σχηματίζει το πρώτο της τέταρτο τα ξημερώματα και στην πορεία της μέρας σχηματίζει θετικές όψεις με την Αφροδίτη στον Ταύρο και τον Ουρανό. Έτσι η μέρα μας μπορεί να ξεκινά με μια σχετική ένταση ή με κυκλοθυμία στα συναισθήματα, αλλά στην πορεία θα εξελιχθεί πιο ευχάριστα.

Η όψη Σελήνης-Αφροδίτης δείχνει τάση να είμαστε λίγο πιο ράθυμοι και να αναζητάμε ευχαρίστηση και ικανοποίηση, ενώ η όψη με τον Ουρανό μας κάνει λίγο πιο ανήσυχους νοητικά και ψάχνουμε κάτι διαφορετικό στην καθημερινότητα μας που θα μας συγκινήσει.

ΚΡΙΟΣ

Το πρωί της Τετάρτης μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση είτε με τους οικείους σας είτε με τους συνεργάτες σας. Ευτυχώς στην πορεία η μέρα φτιάχνει αρκετά, γι’ αυτό συγκρατηθείτε και δείξτε κατανόηση. Θέματα του σπιτιού θα σας απασχολήσουν περισσότερο αυτές τις μέρες ή μπορεί να έχετε περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες. Προσέξτε όμως και την τάση για σπατάλες που μπορεί να είναι πιο έντονη με την όψη Σελήνης-Αφροδίτης. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Τετάρτη είναι από τις πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακές ημέρες για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο, καθώς η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο μέσα στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι η τάση για υπερβολές είτε αυτές αφορούν στα έξοδα, είτε στις γευστικές σας επιλογές, είτε στις υποσχέσεις που μπορεί να δίνετε σε συνεργάτες και φίλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν νιώθετε την ανάγκη να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω, να ξεκουραστείτε και γενικώς να μην κάνετε τίποτε κοπιαστικό σήμερα, καλά θα κάνετε να δώσετε «άδεια» στον εαυτό σας να απολαύσετε λίγες πιο «άδειες» ώρες. Με τις θετικές όψεις Σελήνης-Αφροδίτης-Ουρανού δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε για τίποτε, αλλά να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της καθημερινότητας σας στο σπίτι ή στις εξωτερικές σας δραστηριότητες. Θέματα που αφορούν στα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο, προσέξτε όμως τα έξοδα και τις σπατάλες γιατί θα υπάρχει η τάση να μην συγκρατείστε.

Διαβάστε τις υπόλοιπες προβλέψεις στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ