Τρανσέξουαλ 28 ετών: Έκανε έφοδο στο παλιό της σχολείο & σκότωσε έξι - 3 μικρά παιδιά & 3 δασκάλους (φωτό & βίντεο)

Απίστευτη τραγωδία για τις οικογένειες των θυμάτων...

Η αστυνομία του Νάσβιλ έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα που δείχνει τη στιγμή που μια τρανς 28χρονη κατέρριψε την πόρτα ενός χριστιανικού σχολείου στο οποίο φοιτούσε ως παιδί και άρχισε να καταδιώκει τους διαδρόμους με το τουφέκι στο χέρι.

Η Audrey Hale έφτασε στο Covenant School με το Honda Fit της λίγο πριν τις 10 π.μ. και σκότωσε έξι ανθρώπους πριν την πυροβολήσουν.

Η Χέιλ άνοιξε πυρ στους αστυνομικούς που έφτασαν από τον δεύτερο όροφο του σχολείου προτού βρεθεί αντιμέτωπη με τον αστυνομικό Ρεξ Ένγκλεμπερτ, έναν τετραετή βετεράνο του MNPD, και τον αστυνομικό Μάικλ Κολάζο, έναν εννιάχρονο βετεράνο του MNPD. Οι άνδρες ανταπέδωσαν τα πυρά και τη σκότωσαν.

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

 

 

Η αστυνομία του Νάσβιλ συνέλεξε τα δύο ημιαυτόματα τουφέκια και το πιστόλι που είχε πάνω της. Στο σπίτι της βρέθηκαν επίσης ένα κυνηγετικό όπλο και ένα πριονισμένο κυνηγετικό όπλο.

Η Χέιλ φαίνεται να φτάνει στο σχολείο και στη συνέχεια να πυροβολεί μέσα από την κλειδωμένη γυάλινη πόρτα, η οποία σπάει.

Φορώντας ένα κόκκινο καπέλο του μπέιζμπολ κατεβασμένο προς τα πίσω, ένα λευκό μπλουζάκι καλυμμένο με γιλέκο, η Χέιλ πιάστηκε από την κάμερα να παρακολουθεί τους διαδρόμους. Τα θύματά της σκοτώθηκαν τυχαία, είπε η αστυνομία.

 

 

Η αστυνομία είπε ότι ο Χέιλ ήταν τρανς, αν και δεν έχει διευκρινίσει περισσότερες λεπτομέρειες. Γεννήθηκε γυναίκα, αλλά ένα προφίλ στο LinkedIn που πιστεύεται ότι είναι δικό της χρησιμοποιεί αντωνυμίες αυτός/αυτός, υποδηλώνοντας ότι η Χέιλ ζούσε ως άντρας
Στις ειδήσεις συνέχισαν να αναφέρονται στη Χέιλ ως «αυτή».

Ο Τζον Ντρέικ, ο αρχηγός της αστυνομίας του Νάσβιλ, είπε ότι η Χέιλ άφησε ένα μανιφέστο που υποδήλωνε θυμό που σιγοβράζει.

 

 

Η μητέρα της Χέιλ, Νόρμα Χέιλ, εργαζόταν ως συντονίστρια σε μια τοπική εκκλησία και ανέβαζε συχνά για τη θρησκεία στο Facebook.

Διαβάστε ακόμη: Λαγονήσι: Τα στοιχεία στα χέρια των Αρχών για τον δράστη που πυροβόλησε τον 16χρονο - Τα νεότερα για την υγεία του παιδιού

«Το πρόσωπο που γνωρίζουμε ως Audrey Hale, είναι μια 28χρονη Nashvillan. Πιστεύουμε ότι πήγε σχολείο στην περιοχή - σε αυτό το πραγματικό σχολείο. Υπάρχει κάποια πεποίθηση ότι υπήρχε κάποια δυσαρέσκεια που έπρεπε να πάω σε αυτό το σχολείο», είπε ο Drake, μιλώντας στο NBC News. "Δεν έχω όλες τις λεπτομέρειες για αυτό ακόμα και γι' αυτό συνέβη αυτό το περιστατικό."

Ο Τζο Μπάιντεν δεν έκρυψε την αναστάτωσή του για το «άρρωστο» έγκλημα και διέταξε να κυματίζει μεσίστια η σημαία των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο και σε όλα τα ομοσπονδιακά κτίριαέως τη δύση του ηλίου την 31η Μαρτίου, σε απότιση φόρου τιμής στα θύματα.

Η βία με τη χρήση όπλων «κομματιάζει την ίδια την ψυχή του έθνους μας», σχολίασε από τον Λευκό Οίκο, καλώντας για ακόμη μια φορά το Κογκρέσο να απαγορεύσει την πώληση τουφεκιών εφόδου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ