Συγκλονιστικές μαρτυρίες: "Προσπάθησα να βγάλω όσους περισσότερους μπορούσα" – 36 οι νεκροί, φόβοι ότι θα ανέβει ο αριθμός (βίντεο)

Τελευταίος απολογισμός 36 νεκροί, 66 νοσηλεύονται, 6 σε ΜΕΘ από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη

Τα social media έδωσαν τις πρώτες εικόνες και πληροφορίες για την τραγωδία στα Τέμπη. Οι ίδιοι οι επιβάτες που σώθηκαν και ήταν στα τελευταία βαγόνια της επιβατικής αμαξοστοιχίας του δυστυχήματος ανέβασαν εικόνες με το twitter να έχει χιλιάδες μηνύματα.

Η επίσημη ενημέρωσηκάνει για 36 νεκρούς, και 66 ανθρώπους να νοσηλεύονται εκ των οποίων οι 6 σε σοβαρή κατάσταση σε ΜΕΘ.

 

 

Οι προσπάθειες των πυροσβεστών είναι στα πρώτα 3 βαγόνια όπου έχουν γίνει μία άμορφη μάζα σιδερικών από την σύγκρουση, ενώ από τη φωτιά που ξέσπασε υπάρχουν και απανθρακωμένα πτώματα.

Όλοι έξω γρήγορα

 
 

Να ακούς μόνο ουρλιαχτά

"Να χτυπαει το τηλ στις 23:20 κ να σου λεει "Ειμαι καλα! Εγινε ενα ατυχημα!" Κ να μην ξερεις τι εχει συμβει κ απο που να μαθεις... Να ακους μονο φωνες για βοηθεια κ ουρλιαχτα σοκ κ πονου! Τετοια αγωνια, τετοια τραγωδια να μην τη ζησει κανεις!"

 

 

Συγκλονιστική μαρτυρία για τη σύγκρουση Τέμπη:

"Προσπάθησα να βγάλω όσους περισσότερους μπορούσα, ήταν ένα κοριτσάκι 6 μηνών που ευτυχώς έμαθα ότι βγήκε ζωντανό, έβγαλα όσους περισσότερους μπορούσα, δεν μπόρεσα να περάσω πιο μπροστά γιατί τα συντρίμμια φλέγονταν".

 

 

Διαχρονικό μπάχαλο

"Ταξιδεύω στο Αθήνα-Θεσσαλονίκη τραίνο από το 1996, μπορώ να γράψω βιβλίο για το τι έχουν δει τα μάτια μου. Να σας πω μόνο ένα: αυτό το αδιανόητο μπάχαλο, που υπήρχε διαχρονικά στην οργάνωση, αργά ή γρήγορα θα οδηγούσε εδώ. Κουράγιο στις οικογένειες των θυμάτων, (1/2)"

 

 

Μαύρος Μάρτης

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Εθνική τραγωδία στα Τέμπη: Η υπερταχεία πήγαινε με 160χλ – Η φωτιά από τη σύγκρουση έκαιγε μιάμιση ώρα (φωτό)

 

 

Τη γραμμή χρησιμοποιούν φοιτητές

"Τη γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη χρησιμοποιούν κατά κύριο λόγο νέοι, φοιτητές, φίλαθλοι. Και αυτό κάνει την τραγωδία αβάσταχτη. Χάνουμε νέους ανθρώπους από εγκληματική αμέλεια. Διαβάζουμε ότι ο σταθμάρχης είναι 60 ετών και διορίστηκε πριν 1 μήνα! Αυτά μόνο στο Ελλάντα!"

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ