Βρέθηκε η Μαντλίν ΜακΚαν; 22χρονη από την Πολωνία ισχυρίζεται ότι είναι το εξαφανισμένο κορίτσι (φωτό)

'Εχει το ίδιο σημάδι στο μάτι που είχε και η μικρούλα πριν εξαφανιστεί! 

Μια νεαρή γυναίκα από την Πολωνία ισχυρίζεται ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚαν, το κοριτσάκι που εξαφανίστηκε πριν από 16 χρόνια ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά της στην Πορτογαλία.

Η ιστορία της 22χρονης Julia Wendel έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εδώ και λίγες ημέρες, αφού ισχυρίστηκε ότι έχει αποδείξεις ότι είναι όντως η αγνοούμενη κοπέλα.

Σύμφωνα με τον Wendel - που έχει ομοιότητα με τον Gary και την Kate McCann - έχει την ίδια δυσμορφία στα μάτια που είχε και το κοριτσάκι και κακοποιήθηκε από έναν Γερμανό, ο οποίος ήταν ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της. 

Η τρίχρονη Μαντλίν ΜακΚαν εξαφανίστηκε το βράδυ της 3ης Μαΐου 2007, ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά της στην Praia da Luz της Πορτογαλίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madeleine McCann (@iammadeleinemcann)

Την ώρα της εξαφάνισής της, η νεαρή κοπέλα κοιμόταν σε ένα εξοχικό διαμέρισμα με τα αδέλφια της, ενώ οι γονείς της έτρωγαν σε κοντινό εστιατόριο.

Όταν η μητέρα της την έλεγξε αργότερα το ίδιο βράδυ, ανακάλυψε ότι η Μαντλίν αγνοούνταν.

Η οικογένεια McCann φέρεται να είναι σε επαφή με την Wendel και εργάζεται για να κάνει εξέταση DNA για να ελέγξει αν υπάρχει ταύτιση, αναφέρουν δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης.

Η Wendel δήλωσε ότι έμαθε για πρώτη φορά για την υπόθεση εξαφάνισης όταν άρχισε να κάνει έρευνα λόγω των ασυμφωνιών στις ιστορίες των γονέων της για την παιδική της ηλικία.

Ενώ η αγνοούμενη κοπέλα θα ήταν 19 ετών, η Wendel πιστεύει ότι οι γονείς της θα μπορούσαν να έχουν πει ψέματα για την ηλικία της. Ισχυρίζεται επίσης ότι δεν έχει δει ποτέ φωτογραφίες της μητέρας της σε κατάσταση εγκυμοσύνης.

"Οι αναμνήσεις είναι πολύ θολές και όταν μίλησα γι' αυτές με τους γονείς μου, τα πράγματα δεν ταίριαζαν. Προσπαθούσαν πάντα να αλλάξουν το θέμα", αναφέρει. 

"Η δασκάλα μου στο σχολείο είπε ότι δεν πήγαινα πάντα εκεί, αλλά οι γονείς μου επιμένουν ότι πήγαινα. Μετά από όλη αυτή τη σύγχυση, άρχισα να κάνω τη δική μου έρευνα, ανακάλυψα τι συνέβη στη Μαντλίν ΜακΚαν και συνέδεσα τις τελείες. Είναι τόσο αγχωτικό να προσπαθώ να κάνω τους ανθρώπους να με πιστέψουν", πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ