«Joker: Folie à Deux»: H Lady Gaga μεταμορφώνεται σε Harley Quinn - Ο νέος της ρόλος στο πλευρό του Joaquin Phoenix (φωτό)

Οι εικόνες από την επερχόμενη ταινία

Η Lady Gaga αποκάλυψε μέσα από το Twitter την συμμετοχή της στην πολυαναμενόμενη συνέχεια της ταινίας «Joker» σε σκηνοθεσία του Τοντ Φίλιπς. Ήδη από τις φωτογραφίες που τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν παίρνουμε μια γεύση από το νέο της ρόλο.

Η 36χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός θα ενσαρκώσει στο «Joker: Folie à Deux» την πρώην ψυχίατρο Harley Quinn, στο 'Ασυλο 'Αρκχαμ της Γκόθαμ Σίτι, η οποία θα γίνει συνεργάτης του Joker (Joaquin Phoenix) στο έγκλημα.

Μία πηγή δήλωσε στο ET  ότι «η Gaga έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους επειδή είναι τόσο συγκεντρωμένη στη δουλειά της. Έχει αφοσιωθεί πλήρως στο σίκουελ και πολλή από την ενέργειά της πηγαίνει σε αυτό».

Η ταινία «Joker» κυκλοφόρησε το 2019 με εισπράξεις πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office, ενώ κέρδισε 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Ηταν η έβδομη πιο εμπορική ταινία της χρονιάς και 32η όλων των εποχών. Χάρισε στον Joaquin Phoenix το πρώτο του Όσκαρ, υποδυόμενος τον 'Αρθουρ Φλεκ έναν αποτυχημένο κωμικό ο οποίος βυθίζεται στην παραφροσύνη και την βία.

Τα γυρίσματα του «Joker: Folie à Deux» ξεκίνησαν και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου 2024.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ