Μαρία Ηλιάκη - Στέλιος Μανουσάκης: Σε χαρούμενες στιγμές με την κορούλα τους - Βόλτα στην Αθήνα το ερωτευμένο ζευγάρι (φωτό)

Όμορφες οικογενειακές στιγμές

Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας αλλά και ψώνια με την κορούλα τους για την Μαρία Ηλιάκη και τον Στέλιο Μανουσάκη.

Το αγαπημένο ζευγάρι λίγο πριν την Πρωτοχρονιά βρέθηκε σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων μαζί με την μικρή Κατερίνα, η οποία υπενθυμίζεται ότι  ήρθε στον κόσμο τον Ιούνιο του 2021.

Η πιτσιρίκα είναι πλέον ενάμιση έτους και όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες περπατούσε μόνη της, με την μαμά της να κρατά το καροτσάκι. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ήταν ντυμένη με άνετα ρούχα και συγκεκριμένα με γκρι φόρμες, ένα καρό παλτό, αθλητικά παπούτσια και μαύρο καπέλο.

Η κορούλα της φορούσε ένα ροζ μπλουζάκι και μπουφάν, συνδυασμένα με ένα μωβ πουά παντελονάκι. 

Μετά την Πρωτοχρονιά ο φωτογραφικός φακός του NDP αποθανάτισε την Μαρία Ηλιάκη και τον Στέλιο Μανουσάκη να κάνουν βόλτα στο κέντρο της πόλη.

Σημειώνεται ότι ο γυναικολόγος, ο οποίος ζούσε και δούλευε για πολλά χρόνια στην Ζυρίχη της Ελβετίας, πλέον έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα για να είναι μαζί με την οικογένειά του.

Η παρουσιάστρια φορούσε ένα σύνολο σε έντονο κόκκινο χρώμα και ένα ένα μπεζ παλτό, ενώ ο Μανουσάκης ένα γκρι παντελόνι, μπλε ζιβάγκο και σακάκι του ίδιου χρώματος.

Σε συνέντευξή της στην αρχή της σχέσης τους η Μαρία Ηλιάκη είχε δηλώσει μεταξύ άλλων για τον καλό της:  «Πάντα πίστευα ότι θα έρθει κάποιος να σε κάνει ευτυχισμένη. Δεν ισχύει. Αν δεν είσαι καλά μέσα σου. Τον Στέλιο τον ήξερα 7 χρόνια αλλά δεν… Όταν εγώ αισθάνθηκα καλά με μένα τότε ήρθε και αυτός ο άνθρωπος στη ζωή μου που τον βλέπω και λιώνω και είμαι πολύ χαρούμενη».

*Φωτογραφίες: NDP

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ