Πρίγκιπας Χάρι: Οι Βρετανοί ζητούν να του αφαιρεθεί ο βασιλικός τίτλος - Τι τους εξόργισε;

Το νέο ντοκιμαντέρ ενίσχυσε τη συμπάθεια του κοινού προς τους Γουίλιαμ και Κέιτ...

Ο πρίγκιπας Χάρι συνεχίζει να χάνει την υποστήριξή του από το βρετανικό κοινό μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ του Netflix "Harry & Meghan". 

Μια πρόσφατη δημοσκόπηση που διεξήχθη από την YouGov στο Ηνωμένο Βασίλειο για λογαριασμό των Times διαπίστωσε ότι σχεδόν οι μισοί από τους ερωτηθέντες πιστεύουν ότι ο Δούκας του Σάσεξ θα πρέπει να στερηθεί τον βασιλικό του τίτλο.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 44% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι ο τίτλος του Χάρι πρέπει να αφαιρεθεί, ενώ το 32% πιστεύει ότι πρέπει να διατηρήσει τον τίτλο του.

Η δημοσκόπηση διαπίστωσε επίσης ότι οι ερωτηθέντες έδειξαν μεγαλύτερη συμπάθεια προς τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον από ό,τι προς τον πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, μετά τη δημοσιοποίηση του ντοκιμαντέρ στις αρχές του μήνα.

Δείτε επίσης: Βασιλιάς Κάρολος: «Χαστούκι» σε Χάρι & Μέγκαν - Κάλεσε όλη την οικογένεια να κάνουν μαζί Χριστούγεννα, αλλά όχι αυτούς

Το 44% των ερωτηθέντων δήλωσε στους δημοσκόπους ότι συμπαθεί περισσότερο τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, ενώ μόνο το 17% δήλωσε ότι συμπαθεί περισσότερο τους Σάσεξ, αναφέρει το foxnews

Η γνώμη του κοινού για τον Χάρι και τη Μέγκαν έπεσε επίσης μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ, με το 23% να δηλώνει ότι τώρα σκέφτεται χειρότερα για το ζευγάρι, ενώ μόλις το 7% δήλωσε ότι το έκανε να σκεφτεί καλύτερα για τους δύο.
 

Τον Ιανουάριο του 2020, ο Χάρι και η Μέγκαν ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν από τους ρόλους τους ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Το ζευγάρι μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες και σήμερα ζει στο Montecito της Καλιφόρνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ