Η απόλυτη γιορτινή vintage φωτό - Η Έλλη Λαμπέτη και ο Δημήτρης Χορν στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Στη σκηνή του θεάτρου «Κυβέλη»

Μια υπέροχη γιορτινή, vintage φωτογραφία, με την Έλλη Λαμπέτη και τον Δημήτρη Χορν, δημοσιεύτηκε στην σελίδα @ellielambeti, στο Instagram.

Το στιγμιότυπο τραβήχτηκε το 1953 και σε αυτό βλέπουμε τους δύο σπουδαίους ηθοποιούς καθισμένους στη σκηνή του θεάτρου «Κυβέλη», να φτιάχνουν το μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο, που στήθηκε για την παράσταση «Τρεις Άγγελοι».

Η Έλλη Λαμπέτη το 1953 χώρισε με τον τότε σύζυγό της  Μάριο Πλωρίτη (ο οποίος παρέμεινε φίλος της και στάθηκε δίπλα της μέχρι το τέλος της ζωής της).

Το τέλος στην σχέση τους ήρθε όταν η ηθοποιός γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Χορν. Μαζί έμελλε να ζήσουν ένα μεγάλο έρωτα και να γράψουν μία από τις πιο λαμπρές σελίδες στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου, αφού υπήρξαν ένα αγαπημένο ζευγάρι τόσο στη ζωή, όσο και στη σκηνή.

Τράβηξαν χωριστούς δρόμους το 1959, όταν η Λαμπέτη γνώρισε τον Αμερικανό συγγραφέα Φρέντερικ Γουέικμαν (Frederic Wakeman), τον οποίο επίσης παντρεύτηκε, αλλά χώρισε το 1976 μετά από πολλά προβλήματα και όντας χρόνια σε διάσταση. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ